Joomla website

Je bent op zoek naar het flexibele platform voor jouw website? Joomla kan het systeem zijn waar jouw website op gebouwd wordt. Joomla is een platform waarbij je zelf relatief eenvoudig dingen aan kunt passen aan je website.

Joomla website; de voordelen

Joomla is een open source CMS platform. Open source houdt in dat iedereen elementen kan ontwikkelen en dat iedereen de code kan veranderen. CMS houdt simpelweg in dat je zelf zonder technische kennis je website aan kunt passen qua pagina’s, tekst en afbeeldingen. In Joomla zijn er goede plugins of elementen te verkrijgen voor zoekmachine optimalisatie. Deze elementen zijn een hulpmiddel om goed gevonden te worden door je doelgroep. Daarnaast is goede zoekmachine optmalisatie natuurlijk de basis voor vindbaarheid. Bij Joomla kan je kiezen voor een bestaand website ontwerp en design; een template. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een uniek ontwerp en webdesign te kiezen. De vijf belangrijkste voordelen van Joomla zijn:

  • Eenvoudig nieuwe componenten installeren en toevoegen
  • Gratis open source CMS
  • Zelf gemakkelijk de inhoud van je website aanpassen
  • Zoekmachine (SEO) vriendelijk in te richten
  • Een grote ontwikkelingsgemeenschap

Joomla voor jouw website?

Is Joomla het platform dat het beste is voor jouw website? Dat is een vraag die we niet direct kunnen beantwoorden. Elk platform heeft zijn eigen voordelen en nadelen en elke website is weer anders. Maak eens een afspraak voor de ontwikkeling van je site. Natuurlijk is dit helemaal vrijblijvend, aan de hand van ons gesprek geven we duidelijk advies welk platform het beste bij jouw wensen past. Bekijk eens ons portfolio om een indruk te krijgen van Joomla websites. Voor vragen en een advies kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.