Waar kunnen we je mee helpen?
Nieuwe website of webshop

Website
ontwikkeling 3

Hoge posities in de zoekmachine

Zoekmachine
optimalisatie 3

Adverteren in de zoekmachine  

Zoekmachine
adverteren 3

Meer halen uit je website of webshop

Website
optimalisatie 3

Jambo-Media-team
Wij zijn Jambo Media
 

Sinds 2008 internetmarketingbureau met een “persoonlijke” klik!

Internet biedt grote kansen voor je bedrijf. Maar lukt het je ook die echt te benutten? Of blijf je geld pompen in kostbare websites en advertenties met maar matig resultaat? Waardoor je website eigenlijk een duur betaald visitekaartje is, in plaats van je virtuele verkoper die omzet voor je genereert.

Online succes vraagt meer dan een fraai ontworpen website. Bij Jambo Media ligt de focus op een website die concreet en meetbaar bijdraagt aan je omzetdoelstelling.
 

Ik ben Michel Aanen.

Ik heb Jambo Media, vanuit mijn passie voor internet, in 2008 opgericht. Door de vele mogelijkheden en de continu veranderende ontwikkelingen van het internet, zag ik dat veel ondernemers nog niet alles uit hun online aanwezigheid halen. Ik was en ben ervan overtuigd dat dit beter kan.

Inmiddels zijn we ruim 10 jaar actief als internetmarketingbureau en zijn we met z’n drieën. Een team dat veel kennis in huis heeft op het gebied van internetmarketing en zich hier continu verder in blijft ontwikkelen.

De volgende uitgangspunten zijn voor ons belangrijk:
  • Wij zijn eerlijk. We geven je een deskundige en realistische visie op de online kansen die je onderneming nog laat liggen. Gladde praatjes en loze beloften, dat is niet onze stijl.
  • Wij leveren maatwerk. Wij komen niet met standaardoplossingen, maar denken verder door over wat voor jouw specifieke onderneming de beste aanpak is. Juist dat stapje extra dat wij zetten, maakt het verschil.
  • Wij zijn aanspreekbaar. We reageren snel op vragen en voeren verzoeken snel uit.
  • Onze aanpak is persoonlijk. Hoe beter we jou en je onderneming kennen, hoe beter we je kunnen helpen op weg naar meer online resultaat. We gaan samen het traject in. Jambo Media heeft inmiddels meer dan 150 klanten, die ieder van ons team persoonlijk kent!
 
 
“We laten je de kracht en mogelijkheden van internet ervaren.”
Wie helpen we nog meer
“Het blijft dus niet bij vage beweringen, wij leveren meetbaar resultaat
Hoe helpen we je?
 
Jambo Media staat voor meetbaar online succes
 
Een van de mooie dingen van internetmarketing is dat het zo goed meetbaar is. Wij analyseren het gedrag van bezoekers op je website om te zien waar het beter kan, en wanneer we aanpassingen doorvoeren of advertentiecampagnes lanceren, meten we de resultaten.
 
Persoonlijk, kundig én eerlijk!
 
Als je investeert in de internetmarketing van je site, wil je ook weten wat dit oplevert. Gewoon harde meetbare resultaten, dat is waar het om draait! Simpel toch?!