Advies van Jambo Media

AdWords Specialist

Ben je op zoek Google AdWords specialist om een rendabele campagne op te zetten? Een Google AdWords Partner zet niet alleen nieuwe campagnes op, maar laat bestaande campagnes ook beter renderen. Als AdWords specialist zorgt Jambo Media niet alleen voor goede campagnes, maar beheert en optimaliseert deze campagne ook voor een maximaal rendement.

AdWords specialist; AdWords Qualified Individual

In het internet marketing landschap zijn er veel partijen die zich uitgeven voor Google AdWords specialist. In de praktijk blijkt echter dat het overgrote deel niet over de juiste kwalificaties beschikt. In je zoektocht naar een AdWords specialist is het dus zaak om na te gaan of de partij in kwestie wel écht een specialist is.

Qualified Individual en AdWords Qualified Partner

Het is allereerst van belang na te gaan of de beoogt specialist AdWords Qualified Individual is. Heb je met een internet marketing bureau van doen, dan is het van belang dat zij naast Qualified Individual ook AdWords Qualified Partner zijn. Deze twee keurmerken verzekeren je er van dat de persoon en het bedrijf in kwestie over de juiste kwalificaties beschikt. Deze keurmerken waarborgen dat Google AdWords op een goede en effectieve manier wordt ingezet.

Google AdWords Certified Partner

Het AdWords certificeringsprogramma zorgt er voor dat de Google AdWords Partners altijd op de hoogte is van de laatste AdWords technieken en inzichten. Een Google AdWords Partner kan zijn actuele kennis dus als geen ander succesvol toepassen op jouw Google AdWords campagne. Naast de juiste kwalificaties is het overigens ook altijd zinvol om naar de referenties van je toekomstige AdWords specialist te vragen. Bij Jambo Media zijn de medewerkers niet alleen AdWords Qualified Individual, maar is Jambo Media ook als internet marketing bureau Google AdWords Qualified Partner. Dit stelt Jambo Media in staat om ook jouw Google AdWords Campagne op de meest effectieve wijze op te zetten en te beheren.

AdWords specialist voor maximaal rendement

Jambo Media zet als Google AdWords specialist een aantal diensten in. Welke AdWords dienst voor jou het beste rendement oplevert, hangt helemaal af van je wensen en doelstellingen. Ben je benieuwd hoe we Google AdWords op een effectieve manier inzetten voor jouw website? Kijk dan zeker eens bij zoekmachine adverteren en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We helpen je graag!
Ja, ik wil meer weten over Adwords. Neem contact met mij op.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com


Prestatie index

Als Google Partner voldoen we natuurlijk aan alle eisen om partner te zijn. Daarnaast is er de prestatie-index. Hierin wordt de kwaliteit van de campagnes gemeten, zoals je ziet presteren we bovengemiddeld.
prestatieindex