De Gezichten

Wij werken met een klein en hecht team van 3 vaste medewerkers. Daarnaast hebben we onze solide partners die onmisbaar zijn in de projecten waar we aan werken.

Kleinschalig en toch groot

Met “slechts” 3 medewerkers is Jambo Media een kleinschalig en zeer flexibel internet marketing bureau. Door sterke partnerships hebben we daarbij ook nog eens een enorm slagkracht. Het directe voordeel voor jou als klant? Je krijgt een super professioneel internet marketing team, met korte lijnen en flexibele dienstverlening. We kunnen in principe ieder internet marketing vraagstuk aan!

Michel Aanen

Na mijn studie commerciële economie heb ik een aantal jaren als formulemanager bij een regionale makelaar gewerkt. Binnen deze organisatie was ik verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten in de breedste zin van het woord. Al tijdens mijn studie commerciële economie ontwikkelde ik een grote interesse voor het internet. Als formulemanager wakkerde mijn interesse voor het fascinerende internet verder aan. Ik besloot om mij hierin te specialiseren en een nieuwe passie was geboren! Binnen Jambo Media ben ik een echte duizendpoot met de focus op zoekmachine en conversie optimalisatie. Creativiteit zoek ik bij Jochem en technische vraagstukken komen bij Arno terecht. Ik vind het fantastisch om bedrijven en organisaties te laten excelleren door hun website in te zeten als acquisitie- en omzetkanaal.

Arno den Breejen

Na mijn studie informatica in Den Haag werkte ik als software ontwikkelaar in Zwijndrecht voor een grote organisatie gespecialiseerd in ICT, logistiek en distributie. Binnen deze organisatie was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor de logistieke sector (Logistieke bedrijven: Bakker logistiek / Mooy Logistics). In 2008 heb ik de overstap naar een software bedrijf in Capelle aan de IJssel gemaakt en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van koppelingen tussen de websites en de verschillende primaire systemen van woningbouwcoöperaties. Sinds de zomer van 2013 ben ik nu actief binnen Jambo Media en zal me hoofdzakelijk focussen op de technische ontwikkelings trajecten.

Jochem Dekker

Ik ben afgestudeerd als HBO Sportmanager en heb daarna al snel het internet marketing virus te pakken gekregen. Binnen Jambo Media ben ik eigenlijk met alles bezig behalve de techniek; daar hebben we Arno voor. Mijn creativiteit kan ik goed kwijt in de wisselende dagelijkse werkzaamheden. Ik word enthousiast van de mogelijkheden van websites en als we ondernemers echt de kracht van internet kunnen laten ervaren!
"Een klein en hecht team van 3 vaste medewerkers"