Advies van Jambo Media

Een Joomla!-website die werkt

Hoe staat het met jouw Joomla!-website? Is het een bron van irritaties geworden waar je zo min mogelijk mee doet? Zie je ertegenop nieuwe content te plaatsen omdat de site maar lastig te beheren is en lukt het je niet meer om updates te installeren of extensies te updaten? Twijfel je over de beveiliging? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen. Jambo Media kan je helpen.

Joomla! is een populair open-sourcesysteem voor het maken van websites. Je betaalt geen licentiekosten en het is vrij gemakkelijk om met een kant-en-klare template een website te maken die er goed uitziet. Maar om in Joomla! een website te maken die solide in elkaar steekt, dat vraagt toch echt om technische deskundigheid en programmeervaardigheden.

Groot onderhoud aan je Joomla!-website

Als jouw Joomla!-website verouderd is, steeds meer functionaliteit verliest en je niets meer oplevert (waar het toch uiteindelijk toch om draait), helpen wij je graag hem grondig aan te pakken. We zorgen ervoor dat de bron van ergernis plaats maakt voor een website die weer goed functioneert en eenvoudig te beheren is. Kortom, een website waar je weer vrolijk van wordt!

Is je website te verouderd of past de uitstraling niet meer bij je bedrijf? Dan kunnen we natuurlijk ook een compleet nieuwe site voor je bouwen in Joomla!

Waarom kies je voor een Joomla!-website?

Joomla! is een veelgebruikt open-source-contentmanagementsysteem (CMS). Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Je kunt als gebruiker zelf makkelijk en snel de inhoud van je website aanpassen.
  • Je kunt kiezen uit kant-en-klare templates die je aan je eigen huisstijl kunt aanpassen, maar ook unieke ontwerpen zijn mogelijk.
  • Het systeem biedt goede mogelijkheden voor zoekmachine-optimalisatie (SEO).
  • Het is een gratis open source-platform, dus je betaalt geen jaarlijkse licentiekosten.
  • Er is een grote gemeenschap van Joomla!-ontwikkelaars die allerlei extra functies en mogelijkheden beschikbaar stellen.

Is een Joomla!-website de beste keuze voor jou?

Dat hangt af van je wensen en de doelen die je met je website wilt bereiken. Na een oriënterend gesprek weten we precies wat je zoekt en geven we een gericht advies over het geschiktste platform.
Ja, ik wil meer weten over Joomla.
Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com


"Contact,advies of sparren ?
Bel ons geheel vrijblijvend op 0184 - 745 741.”