Advies van Jambo Media

Joomla Website

Je wilt een nieuwe website voor je bedrijf of organisatie? Mogelijk is Joomla een goed systeem voor jouw nieuwe site. Joomla is een platform waarbij je zelf relatief eenvoudig dingen op je website kan aanpassen.
* Nu tijdelijk een GRATIS website ontwerp.

Een Joomla website: De voordelen

Joomla is een open source platform. Dit houdt in dat iedereen met technische programmeer kennis, de code kan veranderen en nieuwe functies en onderdelen kan ontwikkelen. Het Joomla platform is een Content Management Systeem, afgekort CMS. Het voordeel van een CMS is dat je simpelweg zelf zonder technische kennis je website aan kunt passen. Dit geldt voor zowel het aanmaken en aanpassen van pagina’s, tekst en afbeeldingen. De belangrijkste voordelen van Joomla zijn:
  • Zelf makkelijk en snel de inhoud van je website aanpassen
  • Gratis Open Source CMS, geen jaarlijkse licentiekosten
  • Goede zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijkheden
  • Eenvoudig nieuwe functies installeren en toevoegen
  • Grote gemeenschap van Joomla ontwikkelaars

Joomla uniek ontwerp of template

Bij Joomla heb je de keuze uit een bestaand website ontwerp (een template), of je kiest voor een uniek ontwerp. Een uniek ontwerp en website design geven een geheel eigen en originele uitstraling en gezicht aan een website. Met een Joomla template bouw je op een bestaand ontwerp, waaraan logo, huisstijlkleuren en tekst en afbeeldingen worden toegevoegd. Beide varianten hebben hun voor- en nadelen.

Joomla voor jouw nieuwe website?

Is Joomla het platform dat het beste bij jouw nieuwe website past? Helaas is dat een vraag die we niet direct kunnen beantwoorden. Elk platform heeft zijn eigen voor- en nadelen en elke website is weer anders. Afhankelijk van je specifieke wensen en je doelstelling(en) blijkt welk platform het beste aansluit. Op basis van een vrijblijvend gesprek geven we een duidelijk advies welk platform het beste bij jouw wensen past.
 
Wil je een beeld krijgen van de mogelijkheden van Joomla? Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van Joomla websites. Heb je vragen of wil je advies? Dan kan je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag! Maak eens een afspraak voor de ontwikkeling van je site.
Ja, ik wil meer weten over Joomla.
Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com


"Contact,advies of sparren ?
Bel ons geheel vrijblijvend op 0184 - 745 741.”