Advies van Jambo Media

Een Magento-webwinkel: haal je eruit wat erin zit?

Je runt een professionele webwinkel op het Magento-platform? Een slimme en bewuste keuze, want je wilt profiteren van de slimme verkooptechnieken die in het systeem zijn ingebouwd. Maar je webshop is niet op alle punten ideaal? Is het beheer vaak lastig en tijdrovend of is je webwinkel gebouwd in een oude Magento-versie die binnenkort niet meer wordt ondersteund? Als je eerlijk bent, oogt hij ook nogal gedateerd. Dat kost je omzet!

Jambo Media helpt je meer succes te behalen met je Magento-webwinkel

Magento is het e-commerce platform voor de professionele webwinkelier. Met meer dan 5 miljoen downloads wereldwijd is het de snelst groeiende webshopoplossing. Veel webwinkels die klein begonnen zijn hebben met Magento een sterke groei doorgemaakt. Dit zijn enkele sterke punten van het systeem:
  • Flexibel schaalbaar en uit te breiden met extra modules
  • Intelligente verkooptechnieken standaard ingebouwd
  • Cross-selling- en up-sellingmogelijkheden
  • Volledig zoekmachinevriendelijk in te richten
  • Gebruiksvriendelijk voor bezoekers
  • Goed te koppelen met CRM- en boekhoudpakketten

Maar om optimaal van al deze voordelen te profiteren en maximale omzet te genereren, is het belangrijk dat je Magento-webwinkel technisch goed in elkaar steekt en strategisch is opgezet. Werk voor échte specialisten.

Jambo Media kijkt samen met jou wat de beste strategie is en richt je Magento-webwinkel zo in dat je je (omzet)doelen bereikt.

Een opfrisbeurt voor je Magento-webshop

Als je Magento-webwinkel al een tijdlang in de lucht is, kan hij wat verouderingsverschijnselen gaan vertonen. De uitstraling is niet meer van deze tijd en ook technisch is het allemaal wat achterhaald. En als het niet meer lukt je webshop te updaten, liggen beveiligingsrisico’s op de loer.

Binnen ons team bij Jambo Media is veel kennis van Magento aanwezig. Wij gaan graag met je in gesprek om te zien hoe we je webshop weer aantrekkelijk en succesvol kunnen maken.

Is een Magento-webwinkel de beste keuze voor jouw bedrijf?

Dat hangt af van je producten, wensen, doelstelling(en) en budget. Een vrijblijvend en oriënterend gesprek geeft je duidelijkheid in de keuze van het juiste webshopplatform.
Ja, ik wil meer weten over Magento. Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com


"Contact,advies of sparren ?
Bel ons geheel vrijblijvend op 0184 - 745 741.”

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan.