Advies van Jambo Media

Magento Webwinkel

Je zoekt een professionele oplossing voor je nieuwe webwinkel? Een Magento webwinkel kan dan het perfecte antwoord zijn. Magento is het e-commerce platform voor de professionele webwinkelier. Magento is, met meer dan 5 miljoen downloads, wereldwijd het snelst groeiende e-commerce webshop oplossing. Veel webwinkels die klein begonnen zijn hebben met Magento een sterke groei doorgemaakt.
* Nu tijdelijk een GRATIS website ontwerp.

Voordelen van een Magento webwinkel

Magento is het webshop systeem dat door veel grote webshops in Nederland wordt gebruikt. Het platform is flexibel schaalbaar en eenvoudig te koppelen aan een backoffice of boekhoudpakket. Een Magento webwinkel heeft standaard veel intelligente verkooptechnieken. Met diverse cross-selling en upp-selling mogelijkheden kan je de omzetwaarde per klant aanzienlijk vergroten. Verder is je Magento webshop met extra extensies of maatwerk helemaal aan te passen naar jouw wensen. De grootste voordelen van Magento zijn:
  • Flexibel schaalbaar en uit te breiden met extra modules
  • Standaard zeer intelligente verkooptechnieken
  • Volledig zoekmachine (SEO) vriendelijk in te richten
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor zowel gebruiker als bezoeker
  • Eenvoudig te koppelen aan backoffice (CRM / Boekhoud) pakketten

Magento voor jouw nieuwe webwinkel?

Magento is een uitstekend systeem voor webshops, maar is Magento het beste systeem voor jou? Dat is niet te zeggen zonder aanvullende achtergrondinformatie over je bedrijf of organisatie. Je producten, wensen, doelstelling(en) en budget spelen namelijk een belangrijke rol bij de keuze van het platform voor je webshop. Een vrijblijvend en oriënterend gesprek geeft je direct duidelijkheid in de keuze van het juiste webshop platform.
 
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Magento? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren. Heb je vragen of wil je een eerlijk en duidelijk advies? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!
Ja, ik wil meer weten over Magento. Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com


"Contact,advies of sparren ?
Bel ons geheel vrijblijvend op 0184 - 745 741.”