Zoekmachine adverteren

IJzersterke advertentie campagnes die direct zorgen voor hard meetbare leads, klanten én omzet.
Zoekmachine adverteren Jambo Media
Struggles rondom zoekmachine adverteren?
 • Er is geen écht goed inzicht in wat Google Ads oplevert?
 • Bijsturen gebeurt op onderbuikgevoel of zelfs helemaal niet?
 • Zoekmachine adverteren voelt steeds meer als schieten met hagel?
 • Door onvoldoende kennis van Google Ads is goed beheer ver te zoeken?
 • Alle Ads strategieën en mogelijkheden bezorgen je hartkloppingen?

Zoekmachine adverteren ver-van-je-bed-show?

Oké, er zijn twee situaties: óf er gaat bizar veel marketingbudget naar zoekmachine adverteren en het levert geen fluit op óf het is zo’n ver-van-je-bed-show dat het nog nauwelijks onderdeel is van jullie marketingstrategie. Beide doodzonde. Terwijl jullie geld over de balk smijten, wandelt de concurrent er met de klanten vandoor. Dat kan niet de bedoeling zijn!

Meer rendabele leads én omzet

Zoekmachine adverteren draait bij Jambo Media volledig om het creëren van rendabele advertentie campagnes. Campagnes die daadwerkelijk zorgen voor meer omzet, zonder dat er altijd meer budget naartoe gaat. Wat dit jouw bedrijf oplevert?

 • Hard meetbaar en helder inzichtelijk online resultaat
 • Effectief en rendabel jouw online doelgroep benaderen
 • Meer leads, klanten én omzet per geadverteerde euro

Bij alles wat we doen stellen we de doelgroep centraal: waar zijn zij naar op zoek en hoe spelen we daar met ijzersterke advertentie campagnes op in voor meetbaar resultaat?

orange beam large
Benieuwd naar een samenwerking met Jambo Media?
orange beam

Winstgevend aan de slag met zoekmachine adverteren

Kiezen voor Jambo Media betekent kiezen voor winstgevend zoekmachine adverteren. Zonder dat jij je ook maar één seconde bezig hoeft te houden met cijfers, strategieën en statistieken, zorgen wij ervoor dat iedere campagne ook echt geld in het laatje brengt. Wat je exact kunt verwachten? Komt ‘ie!

 • We stellen de doelgroep – jouw potentiële klant – altijd centraal Waar bevindt hij zich fysiek, welke zoekvragen stelt hij en in welke fase van het beslissingsproces zit hij?
 • Meten = weten en juist zoekmachine adverteren is hét perfecte marketingmiddel om je return on investment inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Hiervoor richten we Web Analytics en Google Tag Manager in.
 • We vallen je niet lastig met analytische data, maar vertalen alles via Google Data Studio naar inzichtelijke dashboard rapportages. Zo heb je altijd actueel inzicht in de groeiende resultaten.

Benieuwd hoe we zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf opzetten of wat we in petto hebben voor jullie huidige advertentie campagnes? We nodigen je uit voor een vrijblijvend strategiegesprek en vertellen je exact waar die groeikansen liggen!

Online marketing Jambo Media
Zoekmachine adverteren bij Jambo Media
Jambo komt uit het Swahili en betekent letterlijk Hallo of Goedendag! Dus, bij deze: Jambo! Al sinds 2008 zijn we actief met zoekmachine adverteren. Het klappen van de online marketing zweep? Die kennen we altijd geen ander! Door dat te combineren met converterende WordPress websites en WooCommerce webshops, hebben we alles in huis voor meer online groei. We werken dan ook alleen met winnaars: resultaatgerichte MKB+ bedrijven die net als wij willen groeien. Het beste in elkaar naar boven halen, dat vinden we gaaf.

arrow black
Jambo Media Google Analytics
Sinds 2008
actief in
een sterk dynamisch
landschap
jambo sinds 2008
Certificeringen
en partners
google partner
ICT waarborg
leadinfo logo
Expert in
WordPress
woocommerce logo
Joomla
Google Ads
channable
Bol.com
Altijd in ontwikkeling
door de beste experts
Schouten Nelissen
Lectric
Aartjan van Erkel
Google skillshop
orange beam small
Deze winnaars gingen je voor
Klaar voor online groei?
Heel goed! Dat begint met sterke advertentie campagnes die ook echt zorgen voor leads, klanten én omzet. Zijn jullie daar klaar voor? Dan komen we graag in contact!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beam footer top

Hé, ik ben Michel en help je graag met jouw online uitdaging. Bel mij gerust!

Michel Aanen Jambo Media