Zoekmachine optimalisatie

Word dé autoriteit in jouw branche en genereer meer bezoekers, leads én omzet door vlammende zoektermposities in Google.
Zoekmachine optimalisatie Jambo Media
Herken je dit rondom zoekmachine optimalisatie of SEO?
 • De concurrent domineert in Google en jullie website is nergens te vinden?
 • Veel geïnvesteerd in je website, maar geen organisch verkeer vanuit Google?
 • De marketingafdeling schrijft non-stop blogs, maar topposities blijven uit?
 • Die nietszeggende Google teksten schrikken je potentiële klanten af?
 • Jullie lange termijn SEO strategie lijkt eerder een tienjarenplan?

Zoekmachine optimalisatie levert je niets op?

Met andere woorden: er is al zuur veel marketingbudget besteed aan zoekmachine optimalisatie, maar echte resultaten blijven uit. Je beseft dat potentiële klanten niet verder klikken dan de eerste pagina van Google en daar krijg je het flink benieuwd van. Terecht! Terwijl jij dit leest, klikken potentiële klanten in Google op de zoekresultaten van je concurrent.

Hogere posities, meer verkeer én leads

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we er bij Jambo Media voor dat jullie website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten komt. Klinkt mooi, maar wat levert dit nu echt op?

 • Hogere posities in Google zorgen voor meer organische bezoekers en leads
 • Zichtbaarheid op de belangrijkste zoekvragen van potentiële klanten
 • Een sterk online netwerk, waardoor jullie autoriteit in de branche worden

Bij zoekmachine optimalisatie ligt alle focus op het scoren van de hoogste posities in Google. Dat doen we door de doelgroep centraal te stellen en dus iedere optimalisatie af te stemmen op jouw potentiële klant.

Precies! Wegwezen met die gekke onleesbare SEO teksten of technische trucjes.
orange beam large
Benieuwd naar een samenwerking met Jambo Media?
orange beam

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we er bij Jambo Media voor dat jullie website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten komt. Klinkt mooi, maar wat levert dit nu echt op?

 • Grondig onderzoek en een 0-meting, zodat we goed inzicht hebben in de zoekvragen van de doelgroep en de te behalen resultaten. Bizar hoeveel groeipotentie we hier al kunnen zien!
 • In een SEO website audit zien we welke stappen er gezet moeten worden: SEO copywriting, de techniek van de website verbeteren of het opbouwen van meer autoriteit.
 • Op basis van waar jullie website staat, kijken we of we jouw strategisch partner zijn om vervolgens vol gas te geven met de uitvoering.
 • Focus op jouw websitebezoekers en niet op Google zelf, maar optimaliseren voor jullie specifieke doelgroep en hun zoekvragen in Google.
 • Hoe de voortgang gaat? Dat laten we je iedere maand zien in een actueel dashboard. Zo weten wij én jij waar jullie staan en waar de groeikansen liggen.

Benieuwd hoe we zoekmachine optimalisatie winstgevend kunnen inzetten? Vraag een vrijblijvend SEO strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek vertellen we je meer over hoe we werken en waar jullie kansen liggen om voor eens en altijd af te rekenen met die concurrent op pagina één!

Online marketing Jambo Media
Zoekmachine optimalisatie bij Jambo Media
Al sinds 2008 zijn we actief in de wereld van zoekmachine optimalisatie en dus weten we als geen ander hoe Google en SEO zich ontwikkelen. We schrikken niet meer van nieuwe ontwikkelingen en algoritmes; we spelen hier slim op in en boeken alleen maar meer resultaat! Dat doen we voor en mét resultaatgerichte MKB en MKB+ bedrijven. Door jullie website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten, kun jij je volledig focussen op het binnenhengelen van die kwalitatieve leads! Met elkaar meegroeien, samen winnen en elkaar scherp houden op keiharde resultaten: daar gaan we goed op. Ons competitieve marketingteam neemt geen blad voor de mond en vertelt je altijd eerlijk en nuchter hoe het ervoor staat. Alles voor jouw groei!

arrow black
Zoekmachine adverteren Jambo Media
Sinds 2008
actief in
een sterk dynamisch
landschap
jambo sinds 2008
Certificeringen
en partners
google partner
ICT waarborg
leadinfo logo
Expert in
WordPress
woocommerce logo
Joomla
Google Ads
channable
Bol.com
Altijd in ontwikkeling
door de beste experts
Schouten Nelissen
Lectric
Aartjan van Erkel
Google skillshop
orange beam small
Deze winnaars gingen je voor
Klaar voor online groei?
Let’s go! Met ijzersterke Google posities zorgen we voor meer organisch verkeer en zo kwalitatieve leads én omzet. Zijn jullie daar klaar voor? Vraag een SEO strategiegesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beam footer top

Hé, ik ben Michel en help je graag met jouw online uitdaging. Bel mij gerust!

Michel Aanen Jambo Media