Online marketeer

‘Hallo, goedendag, hoi, Jambo!’

Geloof jij net als wij dat de meeste ondernemers kunnen groeien in hun online zichtbaarheid? Als Online marketeer bij Jambo Media help je onze opdrachtgevers om belangrijke stappen te zetten naar hun online groeidoelstellingen. En daar voorbij! Dat is hoe wij samen meegroeien met onze klanten.

Werk je graag in een klein, maar krachtig en gezellig team? Zelfs al met ongeveer een klein jaartje ervaring in SEA, SEO en Platform Marketing lever jij een waardevolle bijdrage. Daar word je voor beloond. Ook voor de meer ervaren Online Marketeers ligt er genoeg uitdaging in deze functie bij Jambo Media.

Een dag uit het leven van …. jou, binnenkort?

Ochtend
Elke dag bij ons op kantoor begint met een lekker rondje koffie of thee. We vinden het leuk om samen onze sportieve avonturen te bespreken, of over de gezellige avond gisteren.

Met je tweede kop koffie snuffel je door je mailbox. Misschien heeft één van de klanten al wat eerste reacties op een bepaalde campagne met je gedeeld. Jij kan er nu vol energie lekker verder mee aan de gang.

Daarna verzamel je wat statistieken van een andere klant in Google Analytics. Zie je al resultaten terug van acties die enige tijd geleden zijn uitgevoerd? Bieden je inzichten weer nieuwe commerciële kansen die je kan opvolgen, zoals nieuwe internet marketing kanalen onderzoeken?

Middag
Na de lunch check je even het Trello-bord van klant B, om te kijken of ze al wat van je handige SEO tips en tricks hebben opgevolgd. Je kijkt hoe hun nieuwe website, die we 2 weken geleden hebben gelanceerd, nu presteert. Met een aantal handige tools onderzoek je de online marketing kansen.

Vanmiddag geef jij op locatie een kennissessie over ‘snel en duurzaam groeien met SEA en SEO’ aan een van onze nieuwste klanten. Heerlijk dat jij goed snapt hoe een CMS als WordPress werkt en hoe je websitedata interpreteert, bijvoorbeeld met Google Analytics. Ook je interne CRO-training van vorige week blijkt meteen waardevol.

Hierna rijd je terug naar kantoor en sluiten we samen de dag af.

Dit is wat je alvast wilt weten over ons

Jambo Media maakt onweerstaanbare websites en webshops voor middelgrote organisaties. Daar horen ook rendabele online marketing, Platform marketing, SEO en SEA campagnes, en verdere website-optimalisaties bij. We werken regelmatig samen met externe webdesigners of een social media bureau voor campagnes.

Omdat we een klein team zijn, vinden we het heel prettig om altijd even bij elkaar aan te kunnen kloppen wanneer het nodig is. .

Wat we graag in jou zien

Als jij lekker sportief bent en houdt van een gezellig hapje en drankje, zul je je snel thuis voelen bij Jambo Media.

Heb jij een relevante hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie of Communicatie? Snap jij hoe Online Marketing tools werken en heb je wat ervaring binnen een online omgeving?

Een greep uit de tools waarmee we werken, zijn: Channable, Google Ads, Analytics, Tag Manager, Facebook advertentiebeheer, SEranking, Search Console, Keyword Hero, Campaign Tracker, en meer.

Ons aanbod aan jou

Jambo Media biedt een goed salaris. Je krijgt de kans om verder te groeien in je rol en mee te groeien met ons bedrijf. Je komt voor mooie klanten te werken, zoals 100%LEUK, Cinza.nl, LUKOIL, Tea Bar, of bijvoorbeeld World Nautic Center.

We bieden we je veel ruimte om zelf vorm te geven aan je carriere-ontwikkeling en daarmee aan te haken bij onze groeiambities. We vinden het belangrijk dat jij de vrijheid voelt om je eigen rol in te richten en nieuwe initiatieven te ontplooien. Zo blijven we samen voorop lopen in wat we doen.

Sta je al te popelen om met jouw zonnige, commerciële instelling invulling te geven aan deze functie op jouw eigen persoonlijke, authentieke manier? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.