Project impressie
 "Een krachtige basis voor het eenvoudig lanceren van nieuwe unieke projectsites”

ABB Bouwgroep

 
ABB ontwikkelt, bouwt en onderhoudt grondgebonden woningen, appartementen, kantoorcomplexen, winkelcentra en bouwgronden. ABB richt zich als ontwikkelaar en bouwer op de verschillende aspecten van de bouwsector. Dit doet zij, als familiebedrijf, al ruim 50 jaar slagvaardig en betrokken.
ABB benaderde ons voor het ontwikkelen van een nieuw basis fundament voor hun projectwebsites. Daarbij is gekozen voor het ontwikkelen van een multisite omgeving in WordPress. Jambo Media heeft de wensen van ABB vertaald naar een eigen childtheme dat als basis dient voor de projectwebsites.
Het resultaat is een responsive WordPress multisite omgeving voor de diverse projectwebsites. Het fundament van de projectwebsites is gebouwd op het Genesis framework middel een eigen childtheme. Hierdoor is een goede krachtige basis gelegd voor het eenvoudig lanceren van nieuwe unieke projectsites. Doordat het ontwikkelde theme responsive is, wordt de doelgroep op ieder apparaat op de juiste manier aangesproken.
"Jambo heeft snel geschakeld en ons goed op weg geholpen."
ABB Bouwgroep over dit project
ABB was op zoek naar een nieuw technisch fundament voor de projectwebsites. Jambo heeft snel geschakeld, een WordPress multisite-omgeving ingericht en ons goed op weg geholpen.
Leendert Huijzer
Manager ICT, ABB Bouwgroep

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan.