Project impressie
  "Het resultaat
van dit project is een praktisch toepasbaar advies”

Alpin Rentals

 
Alpin Rentals verhuurt luxe accommodaties, zoals appartementen en chalets op toplocaties in de regio Zell am See - Kaprun in Oostenrijk.
Alpin Rentals is een dynamische en groeiende verhuurorganisatie. Om goed aansluiting te blijven vinden bij de doelgroep is er opdracht gegeven voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Alpin Rentals was echter niet zeker van de nieuwe opzet en insteek van de website. Zij vroegen Jambo Media daarom om een deskundig en onafhankelijk advies. Jambo Media heeft daarbij een website analyse en een conversie optimalisatie advies uitgevoerd voor Alpin Rentals.
Het resultaat van dit project is een praktisch toepasbaar advies met aandachtspunten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Het doel van het advies is het geven van concrete tips en suggesties om het aantal directe boekingen via de nieuwe website te verhogen.
Alpin Rentals over dit project
Bij toeval elkaars wegen gekruist en direct een actieve samenwerking opgestart, vol er tegen aan met hoge snelheid, kennis en kunde.

Jambo Media neemt ons echt werk uit handen en geeft een professionele kijk op de lopende projecten. Wat ons betreft een goede basis voor een mooie samenwerking!
Annemiek Putman
Marketing, sales and coordination, Alpin Rentals
"Neemt ons echt werk uit handen en geeft een professionele kijk op de lopende projecten"