Project impressie
  "Het resultaat
van dit project is een praktisch toepasbaar advies”

Avelingen Groep

 
Avelingen groep realiseert een passende arbeidsplaats in een zo regulier mogelijke omgeving voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.
 
 
 
De website van Avelingen Groep was sterk verouderd en paste qua uitstraling niet meer bij dit dynamische bedrijf. Jambo Media mocht een geheel nieuwe website ontwikkelen in het WordPress cms systeem.
 
Het resultaat van dit project is een responsive website met veel informatie over Avelingen Groep. Doordat de website responsive is gebouwd is de website ook op tablets en smartphones goed te gebruiken. De mogelijkheid om contact op te nemen is overal op de website aanwezig. De verhalen van klanten en medewerkers bieden een persoonlijke kijk op de ervaringen met Avelingen Groep.
Avelingen Groepover dit project
 
Onze website was toe aan een nieuw jasje. Met hulp van Jambo Media hebben wij nu een responsive website, die zowel op reguliere schermen als die van mobiele telefoons en tablets optimaal tot uiting komt.
 
Tijdens het ontwikkelingsproces werden wij actief betrokken. Jambo Media wordt gevormd door een team van jonge en dynamische webontwikkelaars dat open staat voor onze suggesties. Theorie wordt omgevormd naar praktijk.
Peronne Kraaijeveld
Communicatieadviseur, Avelingen groep
 
"Tijdens het ontwikkelingsproces werden wij actief betrokken"