Project impressie
"Stap voor stap de webshop beter te laten presteren

Bouman Ruitersport

 
Bouman Ruitersport is een ruim opgezette gespecialiseerde ruitersportzaak. Aangezien veel klanten wat verder van de winkel in Wijngaarden wonen is de webshop een mooie aanvulling op de winkel. In de winkel is er ruime aandacht voor persoonlijk advies en staat er altijd een kopje koffie klaar.
Bouman Ruitersport heeft een Magento webwinkel. De partij die deze webshop gebouwd heeft is gestopt en de prestaties van de website vielen tegen. Daarom zocht Bouman een nieuwe partner voor onderhoud en verbeteringen van de webshop. Bouman is bij Jambo Media terechtgekomen met deze vraag omdat we al eerder kennis gemaakt hebben en er een positieve 'klik' is.
Het volledige beheer van de webshop hebben we in beheer genomen. We zorgen ervoor dat de webshop up-to-date is en op een goede hosting draait. Daarnaast hebben we in samenwerking ervoor gezorgd dat de koppeling tussen het kassasysteem en de webshop beter werkt. De technische en visuele foutjes in de webshop hebben we waar mogelijk ook direct opgepakt. Op het gebied van internet marketing verzorgen we de AdWords campagnes en zijn we met regelmaat bezig met conversie optimalisatie werkzaamheden. Door te werken met subtiele aanpassingen maken we gezamenlijk de webshop steeds een stukje beter. In de statistieken zien we een mooie groei in het percentage bezoekers dat een product besteld.
Bouman Ruitersport over dit project
De samenwerking verloopt prettig omdat er goed meegedacht wordt en de jongens van Jambo Media komen regelmatig met tips. De resultaten van de aanpassingen worden gemeten en daarover wordt goed overlegd. Er wordt constant bijgestuurd waar nodig.
 
Het complete aanbod van onderhoud van onze Magento shop en Google optimalisatie is fijn. Er wordt altijd snel gehandeld. Ik zou Jambo Media omschrijven als een dynamisch en jong bedrijf met kennis van zaken.
Shirley Bouman
Eigenaar, Bouman Ruitersport
"Een dynamisch en jong bedrijf met kennis van zaken."