Project impressie
  "Het resultaat
van dit project is een praktisch toepasbaar advies”

Business Breakfast Club Barendrecht

 
Business Breakfast Club Barendrecht is een ontbijtnetwerkclub bestaande uit ondernemers, die het Ronald McDonald Huis een warm hart toedragen.
 
Sinds het ontstaan van dit initiatief is Jambo Media betrokken bij BBC Barendrecht. Jambo Media ontwikkelde de allereerste website en ook de interactieve vervolg website in WordPress voor dit initiatief.
 
Het resultaat is een interactieve en responsive website met veel informatie over de BBC, haar leden, de ontbijten en niet te vergeten het Ronald McDonald huis in Barendrecht. Naast informeren wil de website ook stimuleren tot het bijwonen van een ontbijt en het lid worden van de BBC.
Ronald McDonald Huis Barendrecht over dit project
Jambo Media heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het “op de kaart zetten” van Ronald McDonald Business Breakfast Club Barendrecht.

Het kleine, professionele team heeft, geheel afgestemd op de behoeften van onze netwerkclub, een interactieve website gecreëerd. Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en het onderhouden van de database bood Jambo Media kosteloos haar diensten aan. We zijn erg tevreden over de betrokken, klantgerichte aanpak, de korte lijnen en de prettige samenwerking met Jambo Media!
Rachel Maréchal
Manager, Ronald McDonald Huis Barendrecht
"We zijn erg tevreden over de betrokken, klantgerichte aanpak. "