Project impressie
"Een moderne en informatieve website met een rustige stijl

Bewindvoeringskantoor Van Korlaar BV

 
Bewindvoeringskantoor Van Korlaar B.V. is een volledig gecertificeerd bewindvoeringskantoor en heeft in opdracht van justitie vele wettelijke schuldsaneringen (WSNP) uitgevoerd. De diensten van dit kantoor bestaan uit: beschermingsbewind, schuldhulpverlening en budgetbeheer. Door de jarenlange ervaring heeft Bewindvoeringskantoor Van Korlaar B.V. een ruime ervaring in hulp met het verkleinen of oplossen van (problematische) schulden.
Bewindvoeringskantoor Van Korlaar had de wens om de website te professionaliseren. Op basis van deze wens zijn we in gesprek gekomen en hebben we een visueel voorstel gedaan voor een nieuwe website.
De website van Bewindvoeringskantoor Van Korlaar is gebouwd op basis van een uniek design op het WordPress CMS. De website is informatief opgezet en wordt gekenmerkt door een strakke eenduidige stijl. Na enige tijd zijn we in gesprek gekomen over de mogelijkheden van online adverteren. We hebben landingspagina's geschreven en ontwikkeld. Daarna hebben we Google AdWords campagnes gebouwd die maandelijks beheerd worden.
Bewindvoeringskantoor Van Korlaar over dit project
Mijn ervaring met Jambo Media.
De ervaring van Dhr. van Korlaar met Jambo Media volgt...
Dhr. van Korlaar
Directeur, Bewindvoeringskantoor Van Korlaar
"Jambo is een jonge, dynamische, meedenkende, kundige en gezellige partij om mee samen te werken"