Project impressie
"Een frisse uitstraling met alle informatie die golfers zoeken

Crayestein Golf

Crayestein is een golfbaan aan de rand van de Hollandse Biesbosch in Dordrecht. De baan kenmerkt zich aan de variatie aan omgeving, uitdagende holes en uitstekende snelle greens. Het is de homecourse van Golfclub de Merwelanden en kenmerkt zich door gezelligheid, laagdrempelig en toegankelijkheid. Bij Crayestein is golf écht voor iedereen!
De website van Crayestein paste qua uitstraling niet meer bij het bedrijf. De wens van Crayestein was een geheel nieuwe website met een eigentijdse uitstraling die zelfstandig te beheren is. 
In samenwerking met partners hebben we een volledig website traject uitgevoerd. De eerste stap was het realiseren van een website design met de juiste look en feel. Op basis van het design is de website volledig ontwikkeld op het WordPress CMS. Door gebruik te maken van WordPress kan de websitebeheerde van Crayestein zelf eenvoudig aanpassingen maken in de website. Een bijzonder element van de website is de baanstatus. De greenkeeper kan aan het begin van de dag de baanstatus in zijn telefoon ingeven en opsturen. Zonder in te loggen op de website wordt de baanstatus op de website dan automatisch aangepast. 
Crayestein Golf over dit project
Ons vertrouwen in Jambo Media bleek niet misplaatst. Al snel bleek dat ze ons goed aanvoelden en goed wisten in te schatten wat onze wensen waren. Aan het eerste ontwerp hoefde al niet veel meer aangepast te worden, een schot in de roos!

Jambo heeft er voor gezorgd dat ik als beheerder zelf de meeste taken kan uitvoeren, en zij verzorgen de (beveiligings)updates en upgrades. Al met al een prettige samenwerking en er staat een product waar we weer jaren mee vooruit kunnen.
Christian Krijnen
Eigenaar, Crayestein Golf
"Al met al een prettige samenwerking"