Project impressie
"Webshop met veel sfeer en een duidelijke presentatie van het assortiment.

De Inrichterij

 
De Inrichterij in Dordrecht is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio. Deze winkel is gevestigd in een historisch pand in de Dordtse binnenstad. De collectie met exclusieve merken meubels en verlichting trekt klanten die online en in de winkel het hele assortiment kunnen bekijken. De vaste klantenkring is opgebouwd door de service, kwaliteit en de bijzondere eigenwijze collectie meubels en verlichting. 
De Inrichterij had al een webshop in een ander CMS systeem. Deze webshop was verouderd en gaf niet meer het juiste gevoel bij de doelgroep van de webshop en winkel. Via een partner kwam de vraag voor een nieuwe webshop bij Jambo te liggen. Bij de nieuwe website was het belangrijk dat het goed te beheren is door de klant en dat de look en feel van de webshop goed past bij de webshop. 
In samenwerking met onze partner hebben we een volledig nieuwe webshop gebouwd in WordPress WooCommerce. Op basis van het design is de website volledig gebouwd en gevuld met het assortiment. De productgegevens hebben we geimporteerd vanaf de oude website zodat alle producten snel op de website stonden. Nieuwe aanbiedingen, nieuwsberichten en producten zijn eenvoudig zelf te plaatsen waardoor de website altijd actueel is. Veel klanten gebruiken de website als inspiratiebron en komen vervolgens naar de winkel of zien een product in de winkel en bestellen vervolgens online. We zien hierin dat de combinatie van "clicks & bricks" (een webshop en winkel) sterk werkt.
 
De Inrichterij over dit project
Mijn ervaring met Jambo Media.
De ervaring van De Inrichterij met Jambo Media volgt...
, De Inrichterij
"Jambo is een jong team dat snel opereert op basis van onze wensen"