Project impressie
 "Een informatieve zakelijke
website met heldere informatie

Deltabrug Beheer B.V.

 
Deltabrug beheer richt zich op de verhuur van bedrijfspanden en tankstations. Daarnaast houdt deze onderneming zich bezig met projectontwikkeling. Het bedrijf is gevestigd in Hardinxveld en het werkgebied is met name midden Nederland.
 
Deltabrug beheer heeft lange tijd geen website gehad. Na verloop van tijd ontstond de vraag naar een website. De nieuw te ontwikkelen website moest met name informeren over de beschikbare en verhuurde panden. Daarnaast moeten de contactgegevens duidelijk op de website terugkomen.
Op basis van de wensen hebben we een informatieve website opgeleverd volledig in de huisstijl kleuren. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van WordPress. Door het gebruiksgemak van dit systeem heeft Deltabrug beheer zelf de website gevuld met de panden en bijbehorende informatie. Het resultaat is een informatieve zakelijke website met heldere informatie.
Deltabrug Beheer B.V. over dit project
We zochten een online visitekaartje voor Deltabrug Beheer B.V. waarin we onze panden duidelijk konden tonen.
 
Jambo is hier actief mee aan de slag gegaan en in overleg zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. We kunnen zelf eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de site als dat nodig is.
Jos den Breejen
Directeur, Deltabrug Beheer B.V.
"In overleg zijn we tot mooi eindresultaat gekomen."