Project impressie
 "Inmiddels krijgt
Den Dunnen mede door de website veel aanvragen”

Den Dunnen Hoveniers

 
Den Dunnen Hoveniers is en een hoveniersbedrijf dat actief is in de regio van Hardinxveld-Giessendam. Passie en liefde voor natuur en tuin staat bij Den Dunnen hoog in het vaandel.
 
Den Dunnen Hoveniers is in april 2012 gestart met het bedrijf. Na verloop van tijd begon het nut van een website bij deze vakmensen door te dringen. Het doel van een website is met name om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Den Dunnen Hoveniers.
 
Het resultaat van dit project is een responsive website waarbij met veel fotomateriaal gewerkt wordt. Door middel van de projecten krijgen potentiele klanten een indruk van de mogelijkheden van Den Dunnen Hoveniers. Uiteraard worden ook de diensten en mogelijkheden tekstueel omschrijven. Inmiddels krijgt Den Dunnen mede door de website veel aanvragen voor divers hovenierswerk.
Den Dunnen Hoveniers over dit project
Met het starten van ons bedrijf heeft Jambo Media een website voor ons ontwikkeld. In dit ontwikkelingsproces kregen onze wensen een plaats en dachten ze mee in de lay-out en inhoud van de website. Ook na dit proces kunnen we altijd bij Jambo Media terecht voor vragen, wensen etc. Ze nemen de tijd voor je en hebben verfrissende ideeën voor het up-to-date houden van de website.
Bastiaan den Dunnen
Eigenaar, Den Dunnen Hoveniers
"Een fijn bedrijf met kennis, waar de website in goede handen is!"