Project impressie
"Kritisch aan de
slag met zoektermen en lay-out

Europe Racking

Europe Racking is een bedrijf die ontstaan is uit de automobielindustrie destijds bij Bosal. Europe Racking ontwerpt, produceert en installeert magazijnstellingen voor alle bedrijfssectoren in diverse landen binnen Europa.
De website van Europe Racking was verouderd en de vindbaarheid toonde al enige tijd geen vorderingen. We zijn gestart met het overzetten van de website naar een veilige omgeving en zorgen voor het onderhoud van de website. Daarnaast zijn we gestart met een zoektermonderzoek en het (her)schrijven van teksten. Het conversiepercentage van de website is verhoogt door aanpassingen aan de homepage en subpagina's. 
Europe Racking over dit project
Wij hadden een eigen website, maar merkte dat we slecht vindbaar waren op het internet en dat de lay-out ook nog te wensen overliet. Wij kregen van onze ICT partner Tredion de tip dat Jambo ons hiermee kon helpen.
Nadat wij met Jambo hebben gezeten zijn we eens kritisch aan de slag gegaan met de zoektermen en lay-out. Verder hebben we onze site in een https omgeving gezet. Een veranderingsproces die als resultaat heeft dat we steeds meer aanvragen krijgen via de website. En daar is het uiteindelijk om te doen.
Jan Verspyck Mijnssen
Project coördinator, Europe Racking
"Jambo is een jong team dat snel opereert op basis van onze wensen"