Project impressie
"Maken duidelijke afspraken en komen deze na.

Fast Lane

Fast Lane is een brede aanbieder van IT trainingen en services. Fast Lane verzorgt geautoriseerde trainingen op het gebied van onder andere Cisco, NetApp, VMware, Citrix, RES, Microsoft, Oracle en Linux. Zusterorgansatie i-share biedt ICT consultans met kennis op de gebieden van networking en storage voor projecten of de dagelijkse operatie van een organisatie. Zusterorganisatie LearnWise helpt organisaties voor, tijdens en na een migratie met het begeleiden, ondersteunen en opleiden van IT-gebruikers.
Fast Lane benaderde ons met vragen op het gebied van vindbaarheid. Inmiddels hebben we een sterke band opgebouwd en hebben we ook voor de zusterorganisaties diverse projecten voltooid. Voor LearnWise en i-share hebben we een WordPress website ontwikkeld die volledig door Fast Lane beheerd wordt. Google AdWords zetten we in om de doelgroep optimaal te bereiken.
Het resultaat van onze werkzaamheden is het verhogen van de online vindbaarheid, zowel organisch als in de betaalde resultaten. De nieuwe websites hebben een moderne uitstraling. De websites zijn op WordPress gebouwd en zoekmachine-vriendelijk opgebouwd. Hierdoor scoort de website goed in de zoekmachine met de pagina’s en blogberichten.
Fast Lane over dit project
Ik heb goede ervaringen met Jambo Media in de projecten die we tot nu toe samen opgepakt hebben. Ze hebben kennis van zaken, maken duidelijke afspraken, komen die na en hanteren een persoonlijke aanpak.
De steekwoorden die ik bij Jambo Media vindt passen zijn: persoonlijk, specialisten, kennis van zaken en flexibel. Tijdens alle projecten wordt er goed meegedacht en flexibel gehandeld. Ik kan altijd terecht bij Jambo met mijn vragen.
Marjolein Marinissen
Marketing & Customer Service, Fast Lane
"Persoonlijk, specialisten, kennis van zaken en flexibel."