Project impressie
  "Het resultaat
van dit project is een praktisch toepasbaar advies”

Gastouderbureau Kinderoase

 
Gastouderbureau Kinderoase verzorgt sinds 1998 vertrouwde en professionele kinderopvang op maat in een huiselijke sfeer.
 
Kinderoase twijfelde over de inzet en effectiviteit van hun website en vroeg Jambo Media om advies. Jambo Media adviseerde een geheel nieuwe website te ontwikkelen in WordPress. Daarnaast leek het ons verstandig om AdWords in te zetten om zo de relevante doelgroep te attenderen op de diensten van Kinderoase.
 
Het resultaat een nieuwe website gebouwd op een responsive WordPress template. Doordat er is gekozen voor een responsive template is de website op zowel desktop, tablet en smartphone goed te bekijken. De nieuwe website biedt veel informatie aan potentiële klanten. De klantervaringen en veel gestelde vragen zijn veel bezochte pagina’s.
Gastouderbureau Kinderoase over dit project
De uitspraak ‘meten is weten’ is Jambo op het lijf geschreven. Sinds onze samenwerking met Jambo zien we een stijgend aantal bezoekers van de website.

Het prettige van Jambo Media is dat ze je leren hoe jezelf alles kunt doen, waardoor je niet afhankelijk bent van derden. En als je ergens tegenaan loopt helpen ze je direct door mee te kijken en uit te leggen hoe het moet. Dit is onderdeel van hun service. Jambo onderscheidt zich door bescheidenheid, kennis van zaken, enthousiasme, oplossingsgericht, klantvriendelijk en een eerlijke prijs voor een goed product.
Marian Slagboom
Directeur, Gastouderbureau Kinderoase
"Sinds onze samenwerking met Jambo zien we een stijgend aantal bezoekers van de website"