Project impressie
 "Een sterke
website met mooi beeldmateriaal

Goudsmidatelier Jeandice

 
Goudsmitatelier Jeandice ontwerpt en maakt sieraden vanuit het atelier in Sliedrecht. Het maken en vermaken van sieraden is een passie die Jeandice vanaf 2002 vanuit eigen atelier uitvoert.
 
De website van Jeandice was al een grote tijd ‘in de lucht’ en paste niet helemaal meer bij deze tijd. De site was niet goed te zien op tablet en mobiele telefoon en had duidelijk een grote update nodig. Gezamenlijk hebben we nagedacht over een nieuwe website en de uitstraling en sfeer die daar bij zou passen.
Het resultaat is een website die echt laat zien waar Jeandice voor staat; ambachtelijk werk met een prachtig resultaat. Met goede foto’s en videomateriaal hebben we een sterke website kunnen maken. Jeandice beheert zelf de website en kan gemakkelijk projecten en nieuwsberichten plaatsen. De techniek achter de website is WordPress waarbij we het template volledig naar de wensen ingericht hebben.
Goudsmidatelier Jeandice over dit project
De vorige website hebben we zelf gebouwd, deze was echter verouderd. We wilden een nieuwe responsive website met een professionele uitstraling en zijn met die vraag bij Jambo uitgekomen.
 
We hebben onze wensen omschreven en Jambo heeft daarbij direct de voorbeelden bij gezocht waar we verder mee konden. Het resultaat mag er zijn. Jambo bestaat uit jonge energieke mensen waarbij het ook nog eens gezellig is.
Wim van Vliet
Marketing en PR, Goudsmidatelier Jeandice
"Jambo bestaat uit jonge energieke mensen waarbij het ook nog eens gezellig is."