Project impressie
 "Aantal contact-aanvragen
steeg met 78%”

Hagitech zonnepanelen

 
Hagitech Zonnepanelen is specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam. Hagitech levert, installeert en onderhoud zonnepanelen in hoge kwaliteit. Met hun eigen montageteam, strenge kwaliteitsselectie en eigen showroom bedienen ze een groot aantal particulieren en bedrijven.
De Google AdWords campagne van Hagitech liep al enige tijd. Na verloop van tijd kreeg deze ondernemer het idee dat de campagne beter aangepakt kon worden. Wij hebben deze campagne geoptimaliseerd en beheren de campagne maandelijks.
Het resultaat na 6 maanden was een duidelijke verbetering in de campagne. Het doorklikpercentage steeg met 100%, het aantal contact-aanvragen steeg met 78% en de kosten per contact-aanvraag daalde met 27%. We blijven deze campagne optimaliseren om het maximale uit het advertentiebudget te halen in deze concurrerende markt.
Jambo Diensten :
Hagitech zonnepanelen over dit project
Vanaf de start van ons bedrijf hebben we zelf de Google AdWords campagne opgezet en beheerd. Na verloop van tijd kregen we het idee dat het beter kon. We zijn op zoek gegaan naar een partij uit de regio voor het beheer van AdWords. Jambo Media heeft onze campagne geoptimaliseerd en beheerd de campagne nu maandelijks.Jambo Media is een persoonlijke partij, de campagne wordt serieus genomen. Het verbeteren van de campagne is een continu proces waarbij communicatie belangrijk is. Voor ons is Jambo een vertrouwde en transparante partij die serieus bezig zijn met onze campagne.
Geert van Houwelingen
Eigenaar, Hagitech zonnepanelen
"Een vertrouwde en transparante partij uit de regio"