Project impressie
"AdWords campagnes
die relevantere kliks opleveren”

Hensbergen Serviezen

 
Hensbergen Serviezen in Sliedrecht is al ruim 50 jaar een begrip in de Alblasserwaard en ver daar buiten als het gaat om alles wat met lekker tafelen en tafelcultuur te maken heeft.
Via een van onze partners werden wij door Hensbergen benaderd om eens met een kritisch blik naar de huidige internet marketing activiteiten te kijken. Hensbergen maakte reeds lange tijd gebruik van Google AdWords om verkopen via hun webshops te genereren. De markt van consumenten producten is continu in beweging. AdWords campagnes hebben dan ook de volle aandacht nodig. Wij hebben de campagnes geoptimaliseerd en beheren deze maandelijks.
Om goed aan te blijven sluiten bij de huidige online doelgroep was de ontwikkeling van een nieuwe online uitstraling noodzakelijk. Hensbergen Serviezen vroeg Jambo Media om een deskundig advies bij de ontwikkeling van de nieuwe websites. Jambo Media heeft daarbij concreet meegedacht bij de functionele invulling van de verschillende websites. We hebben wireframes ontwikkeld met de focus op conversies.
Het resultaat is een AdWords campagne die beter gestructureerd is en relevantere kliks oplevert. Dit resulteert in een gerichtere inzet van AdWords bij de werving van nieuwe klanten, hetgeen zorgt voor lagere conversiekosten. Op basis van de wireframes zijn er vier nieuwe websites gerealiseerd. We zien een duidelijke stijging van het conversiepercentage sinds de nieuwe websites live zijn.
Hensbergen Serviezen over dit project
Wij zijn bij Jambo uitgekomen op aanraden van onze webbouwer, die vond dat Jambo waar maakte wat ze hadden beloofd.

En tot nu toe, klopt dat helemaal. Meedenken, bijsturen en alles goed in de gaten houden is hen op het lijf geschreven en wat natuurlijk zeker zo belangrijk is; de doelstellingen zijn realistisch en worden over het algemeen gehaald. In het hele proces van onze web-ontwikkeling is goed meegedacht en mee ontwikkeld, wat door hun kennis van zaken ons veel werk heeft gescheeld.
Wim Hensbergen
Eigenaar, Hensbergen Serviezen
"Meedenken, bijsturen en alles goed in de gaten houden is hen op het lijf geschreven"