Project impressie
  "Het resultaat
van dit project is een praktisch toepasbaar advies”

Hofstaete Makelaardij

 
Hofstaete Makelaardij is als erfgoed- en monumentenmakelaar gespecialiseerd in de aan- en verkoop van exclusieve huizen.
 
Exclusieve objecten en monumenten verlangen een speciale benadering en dat vraagt om maatwerk. Jambo Media ontwikkelde daarom een maatwerk website op WordPress.
 
Het resultaat is een unieke website die de specifieke doelgroep aanspreekt. De website is goed vindbaar in Google op belangrijke zoektermen gerelateerd aan erfgoed en monument vraagstukken. De Hofstaete monumenten website biedt naast specifieke monumenten en erfgoed informatie ook uitgebreide objectinformatie bij het woningaanbod.
Hofstaete Makelaardij over dit project
Ik heb Jambo Media leren kennen als een integer bedrijf dat eerst denkt en vervolgens doet. Jambo Media denkt strategisch met een lange termijn visie.

De affiniteit met websites en daarmee samenhangende ratings op o.m. google heeft niet alleen onze naamsbekendheid van ons bedrijf verhoogd maar ook geleid tot spin-off die positief bijdraagt aan onze omzet. Zeker ondernemers in het MKB kan ik Jambo Media van harte aanbevelen. Jambo Media is werkzaam in een branche waar nog heel veel kansen liggen voor ondernemend Nederland, zeker in deze tijd.
Nico van Vliet
Eigenaar - NVM Makelaar, Hofstaete Makelaardij
"Jambo Media denkt strategisch met een lange termijn visie"