Project impressie
  "Het resultaat
van dit project is een responsive WordPress website”

Kinderhospice Binnenveld

 
Kinderhospice Binnenveld (voorheen De Glind) biedt in een huiselijke omgeving complexe zorg aan ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting.
 
Via een partner kwamen wij in contact met Kinderhospice De Glind, inmiddels door een verhuizing Kinderhospice Binnenveld genaamd. Jambo Media zoekt namelijk jaarlijks een of meerdere projecten waar we een sociale bijdrage aan kunnen leveren. Samen met deze partner hebben we onze uren en kennis als gift gestoken in het ontwikkelen van de nieuwe website voor Kinderhospice De Glind.
 
Het resultaat is een website gebaseerd op een WordPress template. De website is responsive opgebouwd. Dit houdt in dat deze op zowel op desktop als op tablets en smartphones goed en gebruiksvriendelijk wordt weergegeven. Door gebruik te maken van een WordPress website is het voor het Kinderhospice gemakkelijk om de site in te vullen en aan te passen.
Kinderhospice Binnenveld over dit project
Onze website is technisch mogelijk gemaakt door Jambo Media. Dit hebben zij belangeloos gedaan. Geweldig!

Maar… met de bouw alleen houdt het bij Jambo Media niet op! Eén belletje en een en ander (technisch) wordt snel en adequaat opgelost."
Ilse Vasterman
Coördinator Fondsenwerving, Kinderhospice De Glind
"Maar… met de bouw alleen houdt het bij Jambo Media niet op!"