Project impressie
"Een strakke website met duidelijke informatie 
passend in de huisstijl

Leemberg

 
Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw is een middelgroot productiebedrijf op het gebied van leidingsystemen en apparatenbouw voor industrie, offshore en scheepsbouw. Nationaal en internationaal staat Leemberg bekend als allround partner voor het totale traject. Voor engineering, ontwerp, fabricage, installatie, in bedrijf stellen en onderhoud kunnen klanten al meer dan 40 jaar bij Leemberg terecht.
 
De opdracht voor de bouw van de Leemberg website kwam van een partner waar we vaak mee werken. De wens was om op basis van het design een goed werkende responsive website te bouwen. Alle pagina's zijn gebaseerd op het design dat weer aansluit bij de huisstijl.
Het resultaat van dit project is een strakke website die past bij de huisstijl. Door gebruik te maken van sterke foto's krijgt de website een eigen karakter. De informatie op de website is beschrijvend en biedt de informatie die klanten zoeken. De website is uitgevoerd in de Nederlandse en Engelse taal en is eenvoudig uit te breiden met meer talen.
Leemberg over dit project
Mijn ervaring met Jambo Media.
 
De ervaring van Leemberg met Jambo Media volgt...
, Leemberg Pijpleidingen en Apparatenbouw
"Jambo is een jonge, dynamische, meedenkende, kundige en gezellige partij om mee samen te werken"