Project impressie
"Een sterke
website met mooi beeldmateriaal

Machinefabriek Straatman

 
Machinefabriek Straatman ontwikkelt en produceert producten voor de bagger- en offshore industrie. In de fabriek in Zwijndrecht worden alle producten ontwikkeld en uitvoerig getest. Doordat alle stappen in het proces binnen het bedrijf gebeuren is er optimale controle over de kwaliteit van de eindproducten.
 
De website van Straatman bracht de producten en mogelijkheden niet duidelijk onder de aandacht. De vindbaarheid op belangrijke internationale zoektermen liet ook te wensen over.
In samenwerking met Straatman hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Beeldmateriaal en sterke huisstijlelementen vormen de basis van deze website. De producten en recente projecten spelen een prominente rol. De website is ontwikkeld op WordPress zodat Straatman zelf content kan plaatsen. De vindbaarheid is verbeterd door middel van een zoektermonderzoek, geoptimaliseerde webteksten en linkbuilding.
Machinefabriek L. Straatman over dit project
De vorige website hebben we zelf gebouwd, deze was echter verouderd. We wilden een nieuwe responsive website met een professionele uitstraling en zijn met die vraag bij Jambo uitgekomen.
We hebben onze wensen omschreven en Jambo heeft daarbij direct de voorbeelden bij gezocht waar we verder mee konden. Het resultaat mag er zijn. Jambo bestaat uit jonge energieke mensen waarbij het ook nog eens gezellig is.
Gideon Höhle
Sales Manager, Machinefabriek Straatman
"Jambo bestaat uit jonge energieke mensen waarbij het ook nog eens gezellig is."