Project impressie
"Website met sterke beelden en heldere informatie.

Medir International

 
Medir International is specialist in 3d scannen en metingen. Medir verhuurt en verkoopt apparatuur en verricht ook metingen op locatie. Het bedrijf is in 2006 gestart met de verhuur van apparatuur voor as-uitlijning van motoren, pompen, compressoren en dergelijk bij de industrie en scheepvaart. Daarnaast werdt er meetapparatuur voor asuitlijning verkocht. Inmiddels is Medir ook specialist op het gebied van 3d-meten en scannen in verschillende branches.  
Medir International is de nieuwe naam van drie bestaande bedrijven. Uiteraard hoort er bij een nieuwe naam ook een website. Bij de ontwikkeling van de website was het belangrijk dat alle producten en diensten gemakkelijk te benaderen zijn. Daarnaast moest de website natuurlijk ook op tablet en smartphone goed werkbaar zijn. 
In opdracht van een partner hebben we deze website in WordPress gebouwd. Op basis van het design is de website volledig gebouwd en zijn alle pagina's ingevuld. Door het gebruik van WordPress was het voor de klant eenvoudig om zelf alle teksten en afbeeldingen op de website te zetten. We zien dat de het beeldmateriaal in combinatie met de huisstijl een sterke uitstraling aan de website geeft.
 
Medir International over dit project
Mijn ervaring met Jambo Media.
De ervaring van Medir International met Jambo Media volgt...
, Medir International B.V.
"Jambo is een jong team dat snel opereert op basis van onze wensen"