Project impressie
 "Het resultaat
van dit project is een Joomla website met een uniek webdesign”

Mijn WoonScan

 
De website Mijnwoonscan.nl is een initiatief van Kooyman Eigen Huis. Kooyman Eigen Huis is een makelaar in woning en bedrijfs onroerend goed makelaar.
Kooyman Eigen Huis benaderde ons voor de ontwikkeling van een woonwensen website. Het doel van de website is het onderzoeken van de persoonlijke woonwensen in een specifieke regio. De Woonscan dient inzicht te bieden in de woontoekomst binnen een gemeente of plaats. De uitkomsten van de woonscan helpt gemeenten bij het maken van toekomstplannen omtrent nieuwbouw.
Het resultaat is een Joomla website gebaseerd op een uniek website design. De website beschikt over een geavanceerde en interactieve enquête module. Verder is de website responsive opgebouwd. Hierdoor kan iedere bezoeker zijn of haar persoonlijke woonwensen gemakkelijk kenbaar. Het maakt daarbij voor de gebruiker niet uit of dit op een smartphone, tablet of desktop computer is. De website past zich moeiteloos naar het type apparaat aan.
Mijn WoonScan over dit project
Via een analytics meeting kwam ik met Jambo Media in contact. Jambo Media is een flexibel bedrijf waar je goede, creatieve internetoplossingen kan vinden, ze gaan een stapje verder. Er is altijd de mogelijkheid om samen te sparren en gezamenlijk tot de beste ideeën te komen. Het leuke team van slimme webontwikelaars weet oplossingen te vinden voor uitdagende (internet)vragen. Er wordt altijd meegedacht en alles is mogelijk. Daarbij helpen ze snel als er toch problemen voordoen. Zeker een aanrader!
Julia Kooyman
Online Marketing, Kooyman Eigen Huis Makelaardij
"Flexibel bedrijf waar je goede, creatieve oplossingen kan vinden"