Project impressie
"Het resultaat
van dit project is een sterke verbetering van de vindbaarheid”

Pellikaan's verpakkingen

 
Pellikaan Verpakkingen uit Sliedrecht is groothandel in verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Sinds 1951 is Pellikaan’s uitgegroeid tot een absolute totaalleverancier in verpakkingsmaterialen.
Door een gedeeld zakelijk contact, leerde wij Pellikaan Verpakkingen kennen. Pellikaan was op dat moment hard op zoek naar een manier om online meer business te genereren. De webshop van Pellikaan kreeg met name bestellingen binnen van bestaande klanten. Op belangrijke producten werd de webshop nagenoeg niet gevonden. Online bestellingen of offerte aanvragen van nieuwe klanten of prospects kwamen er bijna niet. Jambo Media heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verbeteren van vindbaarheid en de zichtbaarheid van de website. Dit doen we middels zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.
Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de vindbaarheid in de zoekmachines. De website wordt beter gevonden en bezocht op product gerelateerde zoektermen. De website en webwinkel genereert nu ook aanvragen en verkopen van (potentieel) nieuwe klanten. Daarmee levert de website een belangrijke bijdrage in het realiseren van extra omzet.
Pellikaan's verpakkingen over dit project
Na een tip van onze fotografe kwam ik in contact met Jambo Media. Ik ervaar Jambo als een club jonge, dynamische techneuten en marketeers die zich goed kunnen verplaatsen in het bedrijf en de markt van hun klant. Werken met duidelijke communicatie en realistische doelstellingen vind ik belangrijk. Jambo denkt pro actief mee om onze online doelstellingen te overtreffen!
Andre Pellikaan
Eigenaar, Pellikaan's verpakkingen
"Jambo denkt pro actief mee om onze online doelstellingen te overtreffen!"