Project impressie
 "Een betere en effectievere inzet van Google AdWords.

Prowareness

Prowareness is een internationaal georiënteerd bedrijf actief vanuit 4 landen. Prowareness helpt bedrijven en organisaties te transformeren naar software gedreven en responsive bedrijven. In een markt vol dynamiek, ontwikkelingen en innovaties verzorgt zij succesvolle transities om snel in te spelen op de veranderingen in de markt en de wensen van de klant.
Prowareness benaderde ons met de vraag of wij de online marketeers wilde helpen om een extra stap te zetten om de online marketing activiteiten naar een nog hoger niveau te brengen. Verzoek daarbij was het verzorgen van een online audit in combinatie met persoonlijke begeleiding om antwoord te geven op de concrete vraag: “Hoe kunnen we het aantal leads verhogen met behulp van onze website.”
Het resultaat is een verhoging van het aantal leads via de organische en betaalde zoekresultaten. Een betere, effectievere en daadkrachtigere inzet van Google AdWords. Daarnaast is de algehele vindbaarheid in de zoekmachines op belangrijke diensten voor Prowareness verbeterd. Hierdoor is een krachtige vervolgstap gezet en een solide basis gelegd voor verder toekomstig succes.
Prowareness over dit project
Jambo Media heeft ons geholpen om onze online kennis een abstractie niveau hoger te tillen en inzicht te verkrijgen in het meten / versnellen / behalen van (online)resultaten.
Kortom een partner die zich aan jou aanpast! de tijd neemt, geduldig is in het overbrengen van kennis en flexibel is met inplannen van afspraken.
Krishan Bhagwandas
Online Marketeer, www.prowareness.nl
"Flexibel, meedenkend, begripvol en open."