Project impressie
"Een vrolijke webshop met duidelijke productfoto's

Sigikidshop

 
Sigikidshop is Nederlands enige officiële webshop van het Duitse merk Sigikid. Sigikid staat voor een bijzonder goede kwaliteit en lange levensduur. Sigikidshop is onderdeel van speelgoedwinkel De Zonnewijzer in Rotterdam; sinds 1984 de beste in speelgoed.
Sigikidshop kwam in gesprek met een klant van Jambo en werd daardoor nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een nieuwe webshop. De webshop van Sigikid stond op een verouderde versie van Magento en was niet goed bruikbaar op de mobiele telefoon en tablet. Na een kennismakingsgesprek hebben we de mogelijkheden besproken en naar een passende oplossing voor de webshop gezocht.
Het resultaat is een volledig nieuwe webshop in Magento 2. Alle producten zijn geïmporteerd en voorzien van de juiste productgegeven voor de nieuwe website. Door gebruik te maken van filters kunnen de bezoekers gemakkelijk de producten vinden die passen bij hun wensen. De uitstraling van de webshop is modern en door grotere foto's komen de producten beter tot zijn recht.
Sigikidshop over dit project
Wij zijn bij Jambo Media terecht gekomen door een andere klant van Jambo. Deze had al heel goede ervaring met de werkwijze van Jambo en zei ons dat het prettig samenwerken was.
 
Dit alles bleek helemaal te kloppen. We werden van alle kanten goed geadviseerd en op weg geholpen en de samenwerking ging perfect. Het zijn jonge energieke en hardwerkende mannen die met hart en ziel zich inzetten om voor hun klant een mooi en bloeiend bedrijf te maken.
Ingrid van Driel
Eigenaar, Sigikid
"Jonge, energieke en hardwerkende mannen die zich met hart en ziel inzetten"