Project impressie
"Meer conversies tegen
lagere kosten”

van Hattem Horeca

 
Van Hattem Horeca is leverancier in nieuw en gebruikte horeca apparatuur. Van Hattem heeft ruim 30 jaar ervaring in de horecabranche. Ze bedient haar klanten via een webshop en een centraal gelegen showroom.
Van Hattem Horeca benaderde ons via een van onze partners met de vraag hoe we meer rendement uit hun online campagnes konden halen. Van Hattem maakt al sinds jaar en dag gebruik van Google AdWords bij het verkopen van haar producten. Met een positief kritische blik op de verschillende campagnes hebben we een aantal nieuwe kansen en mogelijkheden gespot. Jambo Media heeft de AdWords campagnes geoptimaliseerd en verder uitgebouwd. Daarnaast beheren we maandelijks de verschillende campagnes voor Van Hattem.
Het resultaat is een AdWords campagne die veel gerichtere en specifiekere bezoekers genereert voor de website. Hierdoor worden er meer conversies (verkopen) gerealiseerd tegen lagere kosten per conversie. Daarnaast beheren we de campagne om maandelijks het maximale uit AdWords te halen.
 "Het voordeel is dat de lijnen direct zijn"
 van Hattem Horeca over dit project
Ik heb een nieuwe website laten bouwen omdat ik met de oude site niet verder kon groeien. Destijds werkte bij ons een SEO specialist maar daar kwam voor mijn gevoel te weinig rendement uit. Op aanraden van onze nieuwe webbouwer heb ik contact gezocht met Jambo Media. Het voordeel is dat de lijnen direct zijn. Ik ben zelf iemand van weinig woorden en veel daden, en dat vind ik terug bij Jambo Media.
Rob van Hattem
Eigenaar, van Hattem Horeca