Project impressie
 "Het resultaat
van dit project is een praktisch toepasbaar advies”

World Nautic Center

 
World Nautic Center is de specialist op het gebied van watersportsportartikelen en veiligheid in en op het water. World Nautic Center is het grootste verkooppunt van Jobe producten zoals zwemvesten, funtubes, wakeboards, waterski’s en watersportkleding.
Via een van onze zakelijke contacten maakte we kennis met World Nautic Center. Zij waren op dat moment bezig met een professionaliseringsslag. De eerste stap daarin was de uitrol van een nieuw webshop design voor een aantal shop. Jambo Media heeft daarbij in eerste instantie een aantal SEO en SEA analyses op diverse webshops los gelaten en World Nautic Center voorzien van het nodige advies. Insteek van deze adviezen was om een bredere basis te leggen voor vindbaarheid en zichtbaarheid in de zoekmachines. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een stukje meetbaarheid van de shops en de optimalisatie van de Google AdWords campagnes. Speerpunt hierbij is de verlaging van de kosten per conversie.
Het resultaat is dat kosten en opbrengsten van de verschillende webshops beter meetbaar en dus inzichtelijk zijn. Daarnaast hebben we de kosten per webshop verkoop via AdWords, flink naar beneden gebracht.
World Nautic Center over dit project
Via een zakelijke connectie kwamen we met elkaar in contact. Jambo is actief en bereid om mee te denken. Doordat we regelmatig meetings hebben kunnen we prima met elkaar afstemmen welke doelen we willen behalen en hoe. Jambo is een jonge, dynamische, meedenkende, kundige en gezellige partij om mee samen te werken. “
Wouter de Vries
Eigenaar, World Nautic Center
"Jambo is een jonge, dynamische, meedenkende, kundige en gezellige partij om mee samen te werken"