Wat is een goede website?

Een goede website, wat is dat eigenlijk? Daar zijn veel antwoorden op mogelijk. Wij geloven in doordachte websites die in elk geval aan deze 4 eigenschappen voldoen.

Een goede website…

 1. Verdient geld
  Je website verdient direct of indirect geld. Potentiële klanten worden enthousiast door de website en nemen contact op. Hoort iemand via via over je bedrijf? Een van de eerste dingen die hij daarna doet is je website bezoeken.

 2. Past bij je bedrijf
  Je website past perfect bij je bedrijf en je doelgroep. Een bezoeker krijgt online hetzelfde gevoel als wanneer hij bij jouw bedrijf binnenstapt. De website laat precies zien waar je goed in bent en waarom mensen het beste met jullie zaken kunnen doen.

 3. Is Prettig in gebruik
  Je website is prettig in gebruik. Elke bezoeker kan vinden wat hij zoekt op je website. En natuurlijk is je website ook goed te gebruiken op tablet en telefoon.

 4. Vergroot je bereik
  Je website vergroot je bereik. Hoe groot is de markt die je bedient of wilt bedienen? Met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren kunnen we heel de wereld bereiken, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Twijfel je of je website aan deze punten voldoet? Dan is het tijd om eens contact met ons op te nemen. We horen graag je verhaal en vertellen waar we je mee kunnen helpen.
 
Maak eens een afspraak, dat is de eerste stap naar een website die echt werkt!