Webshops

Een online winkel die doet wat het moet doen: voorbijgangers verleiden, verkopen én als tevreden klanten terug laten komen.
Herkennen jullie dit rondom jullie webshop?
  • De webshop is flink verouderd en matcht totaal niet meer met jullie groei en uitstraling
  • Technisch is de webshop blijven hangen in zijn bouwjaar, waardoor de deur van de online winkel op een hele kleine kier staat
  • Jullie webshop doet niet wat hij moet doen. Het heeft misschien een mooie online etalage, maar het aantal aankopen valt vies tegen
  • Je weet zeker dat klanten afhaken door de traagheid van de webshop of andere mankementen, maar echt inzichtelijk hebben jullie dat niet
  • Een nieuwe webshop is al maanden jullie eerstvolgende ‘To do’, maar toch is er nog steeds niets van gekomen
Wakker worden! Terwijl jullie blijven hangen in een verouderde webshop die niet (genoeg) converteert, ligt bij de concurrent de rode loper uit. Niet de beste keus? Dat weet de klant niet. De klant gaat af op een onweerstaanbare webshop waar hij binnen no time vindt wat hij zoekt. Precies! Een gemiste kans voor jullie doelstellingen.
Genereer meer omzet met een onweerstaanbare webshop
Dat moet toch anders? Inderdaad. Het kán ook anders. Bij Jambo Media focussen we ons volledig op het genereren van zoveel mogelijk omzet uit jullie webshop. Daarvoor werken we met onze eigen ‘Onweerstaanbare webshop’-methode; een unieke methode voor meer leads, klanten en dus omzet. Wat het jullie oplevert?
  • Een professionelere uitstraling die de doelgroep verleidt
  • Meer en waardevollere conversies; dus meer omzet
  • Goed te beheren techniek, zodat jullie in charge kunnen blijven
Een onweerstaanbare webshop die zorgt voor groei.

orange beam large

Jambo Media

Jambo komt uit het Swahili en betekent letterlijk ‘Hallo’ of ‘Goedendag’. Dus, bij deze! Deze naam ontstond tijdens een indrukwekkende reis in Kenia en is sinds 2008 uitgegroeid tot meer dan alleen een bijzondere naam. Als online marketing bureau focussen wij op hard meetbaar resultaat. Resultaat dat ook écht zorgt voor groei. Daarvoor ontwikkelden wij onder andere onze unieke ‘Onweerstaanbare webshop’-methode, zetten we de doelgroep altijd centraal en is ‘no nonsense’ de basis alles wat we doen. Niet lullen, maar poetsen. Doorpakken, zodat jij en je collega’s kunnen focussen op de core business.

arrow white
Jambo Media Michel
Sinds 2008
actief in
een sterk dynamisch
landschap
jambo sinds 2008
Certificeringen
en partners
google partner
ICT waarborg
leadinfo logo
Expert in
WordPress
woocommerce logo
Joomla
Google Ads
channable
Bol.com
Altijd in ontwikkeling
door de beste experts
Schouten Nelissen
Lectric
Aartjan van Erkel
Google skillshop
orange beam small
Deze winnaars gingen je voor
Klaar voor online groei?
Maak kennis met een unieke methode die ook jouw bedrijf laat groeien: in leads, klanten en omzet. Vraag vrijblijvend een strategiegesprek aan, dan gaan we die concurrentie voor eens en altijd voorbij.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beam footer top

Hé, ik ben Michel en help je graag met jouw online uitdaging. Bel mij gerust!

Michel Aanen Jambo Media