Webshop optimalisatie

Verleid meer klanten en genereer meer rendabele omzet met een onweerstaanbare webshop.
Webshop optimalisatie Jambo Media
De prestaties van jullie webshop vallen vies tegen?
 • Duurt het laden van jullie webshop een eeuwigheid?
 • Schaam je je rot voor een krakende en technisch verouderde webshop?
 • Is jullie webshop een mooie online etalage, maar levert hij te weinig op?
 • Matcht de uitstraling van de webshop totaal niet meer met jullie bedrijf?
 • Genereert de webshop genoeg verkeer, maar kopen ze niet of te weinig?

Webshop optimalisatie kost nu vooral frustratie?

Technisch gedoe, pagina’s die niet worden gevonden, trage laadtijden, weinig verkeer of juist veel verkeer zónder verkopen. Misschien heb je wel geen idee waar het aan ligt, maar weet je vooral zeker dat jullie lang niet alles uit de webshop halen. En met alles bedoelen we een maximaal aantal leads, klanten en omzet. Met een onweerstaanbare webshop hebben jullie goud in handen hebben, maar voor nu valt dat vies tegen.

Webshop optimalisatie voor meer, waardevollere én terugkerende klanten

Als WooCommerce specialist weten we zeker dat er veel meer uit jullie webshop te halen is. En zeg eens eerlijk: dat weet jij ook. Dit moet toch niet de bedoeling zijn? Met webshop optimalisatie zorgen we ervoor dat jullie online winkel onweerstaanbaar wordt, shoppers verleiden om binnen te stappen, een aankoop te doen én vaker terug te komen. Concreet? Jambo Media biedt:

 • Een professionele online uitstraling
 • Razendsnelle en up-to-date webshops
 • Meer verkeer naar de webshop
 • Hogere conversiepercentages: meer verkopen
 • Terugkerende klanten
orange beam large
Benieuwd naar een samenwerking met Jambo Media?
orange beam

Webshop optimalisatie met de 'Onweerstaanbare webshop’-methode

Voor steengoede webshop optimalisatie werken we bij Jambo Media met onze eigen ‘Onweerstaanbare webshop’-methode: een unieke en bewezen methode voor meer leads, klanten en omzet. Terwijl jullie focussen op de belangrijkste doelstellingen, kun je dit van ons verwachten:

 • Een strategiegesprek waarin we elkaar leren kennen, ontdekken waar jullie tegenaan lopen en kijken waar de kansen liggen. Het belangrijkste doel? Groei!
 • We stellen de doelgroep centraal: welke vragen stelt de doelgroep en hoe spelen we daarop in? Hoe zorgen we dat een webshopbezoeker een (duurdere) aankoop doet?
 • Na een kritische blik op de webshop en heldere doelstellingen blijven we optimaliseren tot jullie webshop bijdraagt aan meer groei.

Zo zorgen we met webshop optimalisatie voor een ijzersterke leadgenerator: meer verkeer, meer verkopen en zo meer omzet. Klinkt als een prima deal, toch? Hoe nu verder? Vraag vrijblijvend een strategiegesprek aan, dan vertellen we je precies wat Jambo voor jullie kan betekenen.

Website optimalisatie Jambo Media
Webshop optimalisatie bij Jambo Media
Waar het bij webshops 9 van de 10 keer gruwelijk mis gaat? Focus op dat mooie plaatje of digitale etalage – in plaats van focus op de doelgroep en het verleiden ervan. Terwijl het er allemaal gelikt uit lijkt te zien, zijn laadtijden tenenkrommend lang, is het aankoopproces één grote hindernisbaan en valt een potentiële klant in de armen van de concurrent. Doodzonde, vinden we bij Jambo Media. Al sinds 2008 focussen wij ons op het geheim achter onweerstaanbare webshops die verleiden, vertrouwen winnen en converteren. Webshops die daadwerkelijk bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van MKB+ bedrijven. Daarvoor ontwikkelden wij onze eigen ‘Onweerstaanbare webshop’-methode: een webshop optimalisatie én realisatie methode voor hard meetbaar resultaat.

arrow black
Jambo Media Michel Aanen
Sinds 2008
actief in
een sterk dynamisch
landschap
jambo sinds 2008
Certificeringen
en partners
google partner
ICT waarborg
leadinfo logo
Expert in
WordPress
woocommerce logo
Joomla
Google Ads
channable
Bol.com
Altijd in ontwikkeling
door de beste experts
Schouten Nelissen
Lectric
Aartjan van Erkel
Google skillshop
orange beam small
Deze winnaars gingen je voor
Klaar voor online groei?
Dat begint bij een onweerstaanbare webshop en dus webshop optimalisatie. Laten we snel kijken waar jullie kansen laten liggen en keihard werken aan meer leads, klanten en omzet.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beam footer top

Hé, ik ben Michel en help je graag met jouw online uitdaging. Bel mij gerust!

Michel Aanen Jambo Media