WooCommerce webshop bouwen

Verleid jouw doelgroep, straal pure professionaliteit uit én genereer meer omzet met een onweerstaanbare WooCommerce webshop.
WooCommerce webshop bouwen Jambo Media
Verkoop je online producten en loop je hier tegenaan?
 • Een verouderde webshop die niet meer past jullie professionele uitstraling?
 • Een technisch verouderde webshop die traag is en oogt amateuristisch?
 • Belangrijke wijzigingen staan onderaan het to-dolijst van je webbouwer?
 • Een nette WooCommerce webshop, maar de verkopen vallen vies tegen?
 • Online kunnen jullie écht niet langer meer achterblijven bij de concurrentie?

WooCommerce webshop bouwen, waar te beginnen?

Hoog tijd dat jullie producten online goed op de kaart worden gezet. En met goed bedoelen we écht goed. Steengoed. Het is een prachtbedrijf en het zijn mooie producten, dus dat moet toch haast wel voor meer omzet zorgen? Waarom gebeurt dat nog niet? Wat moet er allemaal voor overhoop gegooid worden? Iedere marketingprofessional weet dat dít de volgende stap is, maar de stap naar een nieuwe webshop voelt enorm.

Groei makkelijker in omzet met een WooCommerce webshop

Het kan anders en het moet ook anders. Als succesvol MKB+ bedrijf moeten jullie het hebben van een ijzersterke webshop die omzet genereert terwijl jullie je focussen op de core business. Het hoeft niet zo ingewikkeld en het moet al helemaal niet meer kosten dan het oplevert. Met een onweerstaanbare WooCommerce webshop zet je een sterke basis neer, genereer je meer omzet én ben je na oplevering vrij om te gaan en staan waar jullie willen. Wat dat oplevert?

 • Een professionelere uitstraling die exact bij jullie doelgroep past
 • Meer en waardevollere verkopen; dus meer omzet
 • Vaker terugkerende klanten
 • Een gebruiksvriendelijk systeem waar iedereen mee uit de voeten kan
 • Techniek die vóór jullie werkt in plaats van frustreert

Een onweerstaanbare WooCommerce webshop die écht bijdraagt aan jullie groeidoelstellingen.

orange beam large
Benieuwd naar een samenwerking met Jambo Media?
orange beam

Een WooCommerce webshop bouwen met Jambo Media

Bij Jambo Media ontwikkelden wij onze eigen ‘Onweerstaanbare webshop’-methode: een methode die bewezen zorgt voor meer leads, klanten en dus omzet. Ook jullie webshop moet veel meer zijn dan een mooie etalage. Dat is onze focus. Wat je exact kunt verwachten? Komt ‘ie!

 • Uitgebreide strategiesessie waarin we jullie wensen, maar ook de behoeften van de doelgroep in kaart brengen.
 • Een razendsnelle en technisch perfecte WooCommerce webshop (het populairste open CMS ter wereld) waar klanten moeiteloos converteren en jullie makkelijk mee overweg kunnen
 • Een werkwijze waarin de doelgroep centraal staat: alles wat we doen, ontwerpen en ontwikkelen is gericht op jullie potentiële klant in actie laten komen.
 • Eerlijkheid, flexibiliteit en vrijheid. Door te werken met WordPress als ‘open CMS’ zonder terugkerende licentiekosten zijn jullie na oplevering vrij om te gaan. Wil je het webshop onderhoud bij Jambo Media? Helemaal goed! Liever naar een andere beheerder? Ook prima!

Benieuwd hoe we met een onweerstaanbare WooCommerce webshop bijdragen aan jullie doelstellingen? Plan een vrijblijvend gesprek met ons in, dan vertellen we je van A tot Z over dat online succes.

Woocommerce-webshop
Converterende WooCommerce webshop bij Jambo Media
Tenenkrommend om te zien hoeveel webshops niet doen wat ze moeten doen: de doelgroep verleiden, producten verkopen en zorgen voor terugkerende klanten. Het lijkt een simpel trucje, maar bij Jambo Media weten we dondersgoed hoeveel daarbij komt kijken. Sinds 2008 focussen wij ons op het geheim achter converterende webshops en op het realiseren van hard meetbaar resultaat. Speciaal voor resultaatgerichte MKB+ bedrijven die niets liever willen dan keihard groeien, ontwikkelden we onze eigen ‘Onweerstaanbare webshop’-methode. Niet lullen, maar poetsen, meten, optimaliseren en doorpakken. Doorpakken tot jullie omkomen in bestellingen. Wij zijn Jambo Media en zetten alles op alles voor jullie nieuwe WooCommerce webshop.

arrow black
Jambo Media Arno den Breejen
Sinds 2008
actief in
een sterk dynamisch
landschap
jambo sinds 2008
Certificeringen
en partners
google partner
ICT waarborg
leadinfo logo
Expert in
WordPress
woocommerce logo
Joomla
Google Ads
channable
Bol.com
Altijd in ontwikkeling
door de beste experts
Schouten Nelissen
Lectric
Aartjan van Erkel
Google skillshop
orange beam small
Deze winnaars gingen je voor
Klaar voor online groei?
Maak kennis met een unieke methode die ook jouw bedrijf laat groeien: in leads, klanten en omzet. Vraag vrijblijvend een strategiegesprek aan, dan gaan we die concurrentie voor eens en altijd voorbij.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beam footer top

Hé, ik ben Michel en help je graag met jouw online uitdaging. Bel mij gerust!

Michel Aanen Jambo Media