Website Ontwikkeling

Website ontwikkeling is het maken van een nieuwe website of webshop. Het ontwikkelen van een website is niet moeilijk. Het ontwikkelen van een goed doordachte website die concreet een omzetbijdrage levert, dat is een heel andere uitdaging. Dat is ook direct waar we ons in onderscheiden. Achter iedere project dat we ontwikkelen zit een gedachte en een focus op het doel van de website. Samen met jou als klant komen we tot een doeltreffende website die doet waar hij voor ontwikkeld is. Dit lijkt heel logisch, maar doeltreffende website ontwikkeling is voor veel partijen toch een lastig te nemen horde.

Schaalbare websites

Websites worden bekeken op computers, tablets en smartphones met allemaal verschillende afmetingen. Vaak bezoekt 30 tot 40% van je bezoekers je website met zijn tablet of smartphone. Dat percentage zal alleen maar stijgen, daarom schaalt elke website die we ontwikkelen volgens het responsive principe. Een responsive website past zich automatisch aan je schermafmeting en het type gebruiker aan. Op tablet en smartphone krijgt de bezoeker dezelfde ervaring, gebruiksgemak en sfeer, alleen dan op een kleiner scherm.

Website ontwikkeling traject

Elk traject begint met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie. Als we aan de slag gaan starten we met de strategie, op basis van de strategie maken we het wireframe. Als het wireframe is goedgekeurd gaan we aan de slag met het design. Vervolgens starten we met de technische realisatie en wordt de website opgeleverd. Na oplevering gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.
 
Website Strategie
Een website is een communicatiemiddel met je (potentiële) klanten en andere relaties.
Wat ga je communiceren en wat is het doel van je website? Dat zijn essentiële onderdelen van de strategie.
“Wat ga je communiceren en wat is het doel van je website?"
Website Wireframe
Het wireframe is de plattegrond van een website.
We bepalen waar welke elementen op een pagina komen en welke functionaliteiten de website in zich heeft.
“Wireframing is de onderbouwde basis voor elke website
Website Design
Op basis van het wireframe gaat de designer aan de slag met de vormgeving, passend bij de huisstijl, de gewenste uitstraling en de doelgroep.
Het website design laat zien wat je als bedrijf uit wil stralen naar potentiële en bestaande klanten.
"Passend bij huisstijl, uitstraling en doelgroep"
Technische Realisatie
De website wordt ontwikkeld en uitgebreid getest. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat de techniek zoekmachine vriendelijk is.
Zoekmachine vriendelijke techniek zorgt ervoor dat de zoekmachine je website goed kan “lezen” en indexeren.
"Techniek die vriendelijk is voor de zoekmachine

Ons Portfolio

Developed in conjunction with Ext-Joom.com