Technische Realisatie

De techniek van een website is het gedeelte dat je niet direct ziet, maar zonder techniek bestaat er geen website. Goed programmeerwerk zorgt voor een korte laadtijd, gebruiksgemak en een goede indexatie voor de zoekmachines. Technische realisatie gaat nog een stap verder als we de website aan je CRM systeem of bij een webshop aan je voorraad- of kassasysteem koppelen.

CMS systemen

Een CMS systeem is een content management systeem, dat betekent dat je zelf je website beheert. Wij bouwen altijd in een CMS systeem, zodat je zelf je website kunt beheren. De CMS systemen waar we in bouwen zijn WordPress, Joomla! en Magento. Heb je een ander CMS systeem en wil je ondersteuning? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Website zelf beheren

Het is ideaal om zelf je website te kunnen beheren, maar wat is allemaal aanpasbaar? De tekstuele inhoud kan je zelf aanpassen. Nieuwsberichten, tekstpagina’s, foto’s en filmpjes toevoegen is geen enkel probleem. Complexere zaken passen wij voor je aan, omdat het dan al snel een stuk technischer wordt. Uiteraard krijg je altijd een training voor het beheren en helpen we je met het leren bijhouden van de website.
"Zelf je website gemakkelijk aanpassen en beheren