Website Design

Het design is de visuele uitwerking van een website. Deze stap bepaalt de uitstraling en sfeer van een website. Het wireframe is essentieel bij het design, het geeft duidelijke aan waar welke elementen en functionaliteiten moeten komen. Tijdens het website design is er regelmatig overleg tussen de designer en Jambo Media. Het komt vaak voor dat we gezamenlijk kiezen voor kleine verbeteringen aan het wireframe die tijdens het proces aan het licht komen.

Design proces

Het design proces begint bij het inlezen en inleven van de designer in je bedrijf. Het kost tijd om de gewenste stijl te ontwikkelen en neer te zetten. Na overleg met Jambo Media volgt de presentatie van het concept aan de opdrachtgever. Tijdens deze presentatie wordt het concept toegelicht en bespreken we de aanpassingspunten. Na alle aanpassingen is het design definitief en gaat het door naar de technische ontwikkeling.

Huisstijl, sfeer en beleving

Een website moet qua stijl en uitstraling perfect bij je bedrijf en je doelgroep passen. Een belangrijke richtlijn bij het design is jullie huisstijl. Is er geen huisstijl aanwezig of is de huisstijl verouderd, dan wordt er vaak gekozen voor huisstijl ontwikkeling of restylen. Het design bepaald de sfeer van een website en is voor veel potentiële klanten de eerste kennismaking met je bedrijf.
"Het design bepaalt de sfeer en uitstraling van je website.”