Website Analyse

Hoe staat je website ervoor? Wat zijn de sterke punten en welke punten hebben professionele aandacht nodig? Dat zijn vragen waar we antwoord op geven met een website analyse. Daarnaast kunnen we het ook niet laten om de concurrentie te bekijken en te bepalen welke sterke online punten zij hebben. De analyse geeft je concrete aanknopingspunten om je website te verbeteren. Wij pakken de verschillende kansen samen met jou en/of je websitebouwer op en verhogen zo je online rendement.

Complete- of deelanalyse

Een volledige website analyse bevat een analyse van je website inhoud, een technische analyse en een conversie analyse. Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel een deelanalyse uit te laten voeren van een los onderdeel.
Website inhoud analyse
Snappen je bezoekers en de zoekmachine waar je website over gaat? Zijn je teksten aantrekkelijk en geven je afbeeldingen de juiste indruk? Dat onderzoeken we met een inhoud analyse. Als de zoekmachine je inhoud niet “snapt” kan je nooit hoog scoren in de zoekmachine.
Technische analyse
Werkt je website technisch perfect? Is je laadtijd acceptabel en is je website in de code “schoon” opgebouwd? Deze elementen zijn belangrijk voor de gebruikerservaring van je bezoeker en de scan- en indexeerbaarheid voor de zoekmachine.
Conversie analyse
Hoe verhoog je het percentage bezoekers dat contact opneemt, je producten bestelt of een offerte aanvraagt? In de conversie analyse geven we praktische tips om het aantal bezoekers dat de site actief gebruikt te verhogen.
"Concrete punten om je website effectief mee te verbeteren"