Website optimalisatie

Maak je website onweerstaanbaar en genereer meer aanvragen én omzet uit je websitebezoekers.
Website optimalisatie Jambo Media
Website optimalisatie, dit herken je vast
 • Niet tevreden over de prestaties van je website?
 • Je website piept en kraakt en is technisch verouderd?
 • Website van de concurrentie is veel strakker én sneller?
 • Bezoekers lopen vast en klikken weg van je website?
 • Interactie met je bezoekers te laag en de bounce te hoog?

Website verbeteren, zonder frustraties of gezeur?

Of het nu gaat om technische mankementen, foutmeldingen, hoge bounce percentages of lage conversieratio’s: de prestaties van jullie website vallen vies tegen en dat frustreert mateloos. Terwijl de focus ligt op groei, doelstellingen smashen en meer omzet, is jullie website één grote gemiste kans. En dat dit alleen maar meer geld kost, is de druppel!

Website optimalisatie voor meer leads en omzet

Je lijkt wel gek om maandelijks geld over de balk te smijten voor een website die niet doet wat het moet doen. Hoog tijd om van dat blok aan je been een ijzersterke, leadgenererende website te maken. Bij Jambo Media staat website optimalisatie voor aansprekende en verleidelijke websites. Dat doen we door:

 • De taal van je potentiële klant te spreken en ze te verleiden
 • Meer conversie te genereren, dus meer leads en omzet
 • Slimme techniek vóór je te laten werken

Door een onderscheidende website te realiseren én optimaliseren die de doelgroep ook echt aanzet tot actie, gooi je iedere frustratie rondom websites overboord.

Hoe lekker zou het zijn als marketing een heel stuk makkelijker werd door een website die ook écht geld in het laatje brengt? Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken.

orange beam large
Benieuwd naar een samenwerking met Jambo Media?
orange beam

Kies voor de ‘Onweerstaanbare website’-methode

Door te kiezen voor onze ‘Onweerstaanbare website’-methode, kies je voor een website die hard meetbaar meer leads, klanten én omzet genereert. Wat je kunt verwachten? Komt ‘ie!

 • We stellen jullie doelgroep centraal. Welke vragen stelt de doelgroep en hoe spelen we daarop in? Hoe zorgen we ervoor dat de bezoeker ook écht overgaat tot actie?
 • We focussen op het informeren, sturen en verleiden van de doelgroep en kijken daarvoor kritisch naar de opbouw van jullie website. Welke elementen zijn een must en welke acties moeten we ondernemen? Daar ligt onze kracht.
 • We verbeteren de gebruikerservaring voor de bezoeker, zodat de website ook echt verleidt tot een aankoop, aanvraag of andere actie.

Zullen we eens babbelen over wat website optimalisatie jullie bedrijf oplevert en wat onze aanpak is om die klant vanaf nu wél binnen te halen? Bewaar alle focus op groei en plan nu een kennismaking.
Websites Jambo Media
Website optimalisatie bij Jambo Media
Waar website ontwikkeling 9 van de 10 keer mis gaat? Bij focus op het mooie plaatje in plaats van op de doelgroep, strategie en wat daadwerkelijk geld in het laatje brengt. Doodzonde, vinden we bij Jambo Media. Jambo komt trouwens uit het Swahili en betekent letterlijk: dag, goedendag, hallo of hoi. Dus bij deze: Jambo! Wij adviseren middelgrote en grote bedrijven in website optimalisatie en online groei. We zetten alles op alles om een website of webshop onweerstaanbaar te maken, zodat jullie je kunnen focussen op het uitbouwen van succes. Hoe we dat doen? In ieder geval met een nuchtere no-nonsense aanpak die zorgt voor keihard resultaat.

arrow black
Jambo Media Michel Aanen
Sinds 2008
actief in
een sterk dynamisch
landschap
jambo sinds 2008
Certificeringen
en partners
google partner
ICT waarborg
leadinfo logo
Expert in
WordPress
woocommerce logo
Joomla
Google Ads
channable
Bol.com
Altijd in ontwikkeling
door de beste experts
Schouten Nelissen
Lectric
Aartjan van Erkel
Google skillshop
orange beam small
Deze winnaars gingen je voor
Klaar voor online groei?
Maak kennis met een unieke methode die ook jouw bedrijf laat groeien: in leads, klanten en omzet. Ga voor eens altijd die concurrentie voorbij. Vul je gegevens in of bel ons direct, zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beam footer top

Hé, ik ben Michel en help je graag met jouw online uitdaging. Bel mij gerust!

Michel Aanen Jambo Media