WooCommerce webshop

Je zoekt een professionele en laagdrempelige webshop? Een WooCommerce webhop is voor veel ondernemers de ideale oplossing. WooCommerce draait op het gebruiksvriendelijke WordPress platform waardoor je gemakkelijk een website en webshop combineert.
* Nu tijdelijk een GRATIS website ontwerp.

Voordelen van een WooCommerce webwinkel

WooCommere wordt door steeds meer bedrijven gebruikt. Het systeem is gemakkelijk te koppelen met boekhoudpakketten, betaalproviders en verzendmethodes. Door een koppeling met het boekhoudpakket is een dubbele administratie dus niet nodig. Het systeem draait op WordPress en is ook SEO-technisch volledig in te richten, dat is goed voor je positie in de zoekmachine. De grootste voordelen van WooCommerce zijn:
  • Flexibel systeem, uit te breiden met extra functies
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor zowel gebruiker als bezoeker
  • Volledig zoekmachine (SEO) vriendelijk in te richten
  • Meertalige webshop eenvoudig op te zetten
  • Eenvoudig te koppelen aan backoffice (CRM / Boekhoud) pakketten

WooCommerce voor jouw nieuwe webwinkel?

WooCommerce is een uitstekend systeem voor kleine en middelgrote webshops, maar is WooCommerce het beste systeem voor jou? Dat hangt sterk af van je producten, wensen, doelstelling(en) en budget. Voor grotere webshops adviseren we een Magento webshop. Een vrijblijvend en oriënterend gesprek geeft je duidelijkheid in de keuze van het juiste webshop platform.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van WooCommerce? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren. Heb je vragen of wil je een eerlijk en duidelijk advies? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ja, ik wil meer weten over een WooCommerce webshop.
Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com