Een WooCommerce-webshop die voor je werkt

Lukt het je niet je targets te bereiken met je huidige webwinkel? Dan is het tijd om daar nu iets aan te doen. Je runt je website toch niet als hobby? Je webshop heeft één hoofddoel: omzet genereren.

Jambo Media helpt je meer succes te behalen met WooCommerce

WooCommerce is een uitstekend systeem voor kleine en middelgrote webshops. Het is een open-sourceplatform dat op WordPress draait, en het heeft heel wat voordelen:
  • Goed te koppelen met boekhoudpakketten, betaalproviders en verzendmethodes
  • Flexibel systeem dat kan worden uitgebreid met extra functies
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor zowel gebruiker als bezoeker
  • Goede tools voor zoekmachineoptimalisatie
  • Mogelijkheid om een meertalige webshop op te zetten.

Maar al deze voordelen betekenen niet dat het vanzelf goedkomt. Waar het op aankomt is dat je online winkel strategisch wordt ingericht om goede omzetten te genereren. Werk voor échte specialisten.

Jambo Media kijkt samen met jou wat de beste strategie is en richt je WooCommerce-webshop zo in dat je je (omzet)doelen kunt bereiken.

Een opfrisbeurt voor je webshop

Als je webshop al een tijdlang in de lucht is, kan hij wat verouderingsverschijnselen gaan vertonen. De uitstraling is niet meer van deze tijd en ook technisch is het allemaal wat achterhaald. En als het niet meer lukt je webshop te updaten, liggen beveiligingsrisico’s op de loer.

Binnen ons team bij Jambo Media is veel kennis van WooCommerce aanwezig. Wij gaan graag met je in gesprek om te zien hoe we je webshop weer aantrekkelijk en succesvol kunnen maken.

Is een WooCommerce-website de beste keuze voor jou?

Dat hangt af van je producten, wensen, doelstelling(en) en budget. WooCommerce is vooral geschikt voor kleine en middelgrote webshops. Het kan het aangewezen systeem zijn wanneer je een bestaande WordPress-website wil uitbreiden met een webwinkel. Een vrijblijvend en oriënterend gesprek geeft je duidelijkheid in de keuze van het juiste webshopplatform.
Ja, ik wil meer weten over een WooCommerce webshop.
Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com