Advies van Jambo Media

Een WordPress-website die voor je werkt

Hoe staat het met jouw WordPress-website? Is het een bron van irritaties geworden waar je zo min mogelijk mee doet? Zie je ertegenop nieuwe content te plaatsen omdat de site maar lastig te beheren is en lukt het je niet meer om updates te installeren of plug-ins te updaten? Twijfel je over de beveiliging? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen. Jambo Media kan je helpen.

WordPress is een populair open source-systeem voor het maken van websites. Je betaalt geen licentiekosten en het is vrij gemakkelijk om met een kant-en-klaar thema een website te maken die er goed uitziet. Maar om in WordPress een website te maken die solide in elkaar steekt, dat vraagt toch echt om technische deskundigheid en programmeervaardigheden.

Groot onderhoud aan je WordPress-website

Als jouw WordPress-website verouderd is, steeds meer functionaliteit verliest en je niets meer oplevert (waar het toch uiteindelijk toch om draait), helpen wij je graag hem grondig aan te pakken. We zorgen dat de website weer up-to-date en makkelijk te beheren is, zodat je er weer echt gelukkig mee bent.

Zijn de uitstraling en techniek echt te verouderd? Dan kunnen we natuurlijk ook een compleet nieuwe site voor je bouwen.

Waarom je voor een WordPress-website kiest?

WordPress, van oorsprong een bloggerplatform, is een veelgebruikt open-sourcecontentmanagementsysteem (CMS). Zo’n 30% van alle internetsites is gebouwd op WordPress. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Het CMS is makkelijk te gebruiken.
  • Je kunt kiezen uit een oneindig aantal templates die je aan je eigen huisstijl kunt aanpassen, maar ook unieke ontwerpen zijn mogelijk.
  • Het systeem biedt uitstekende hulpmiddelen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  • Het is een gratis open-sourceplatform, je betaalt dus geen jaarlijkse licentiekosten.
  • Omdat het een open-sourceplatform is, zijn er veel ontwikkelaars die handige functies en toevoegingen voor WordPress ontwikkelen

Is een WordPress-website de beste keuze voor jou?

Dat hangt af van je wensen en de doelen die je met je website wilt bereiken. Na een oriënterend gesprek weten we precies wat je zoekt en geven we een gericht advies over het geschiktste platform.

Referentie projecten

"Contact,advies of sparren ?
Bel ons geheel vrijblijvend op 0184 - 745 741.”