Advies van Jambo Media

WordPress Website

Je wilt een nieuwe website voor je bedrijf? Dan is een WordPress website misschien wel een goed platform voor jouw website. Met een WordPress website kan je eenvoudig zelf je website aanpassen en beheren. Zo kan je bijvoorbeeld simpel verschillende elementen aan- en uitzetten.
* Nu tijdelijk een GRATIS website ontwerp.

Voordelen WordPress website

WordPress is van oorsprong een blogger platform, maar is uitgegroeid naar een volwaardig Content Management Systeem (CMS). Met een content management systeem, kortweg CMS breng je zonder technische kennis wijzigingen aan op je website. WordPress is een open source platform, dit houdt in dat iedereen met programeer kennis- en vaardigheden, handige functies en elementen kan ontwikkelen. De grootste voordelen van een WordPress website zijn:
  • Zeer eenvoudig en intuïtief Content Management Systeem (CMS)
  • Eindeloze templates verkrijgbaar, uniek ontwerp/design mogelijk
  • Uitstekende zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijkheden
  • Geen jaarlijkse licentiekosten; Gratis Open Source platform
  • Functionaliteit eenvoudig uit te breiden met plugins

WordPress template of uniek design

Bij een WordPress website kun je kiezen uit een bestaand template of een uniek design. Een WordPress template is een bestaand ontwerp en design, waaraan je jouw logo en huisstijlkleuren toevoegt. Je kunt echter ook kiezen voor een uniek website ontwerp en webdesign waar je echt onderscheidend mee bent.

WordPress voor jouw website?

Is WordPress het meest geschikte platform voor jou website? Dat antwoord kunnen we helaas niet direct geven. Dit hangt namelijk af van je wensen en de doelen die je met je website wilt bereiken. Na een oriënterend gesprek weten we precies wat je zoekt en geven we een gericht advies. Je weet dan direct welk platform het beste is voor het realiseren van jouw wensen en doelstellingen.
 
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden van WordPress sites? Neem eens een kijkje in ons portfolio en zie wat er allemaal mogelijk is met WordPress. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op.
Ja, ik wil meer weten over Wordpress. Neem contact met mij op voor een GRATIS website ontwerp.
Vul onderstaande gegevens in. We nemen op
werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Invalid Input

Geef een correct E-mailadress op.

Invalid Input

Verplichte velden(*)

Referentie projecten

Developed in conjunction with Ext-Joom.com


"Contact,advies of sparren ?
Bel ons geheel vrijblijvend op 0184 - 745 741.”