AdWords Displaynetwerk

Het AdWords Displaynetwerk is een verzameling van meer dan een miljoen websites, video’s en apps waarop je jouw advertenties kunt tonen. Denk hierbij aan populaire nieuwswebsites, YouTube, Gmail, maar ook populaire blogs en andere websites. Het Google Display Netwerk bereikt 83 % van de internetgebruikers wereldwijd. Je boodschap kan getoond worden als tekstadvertentie, beeldadvertentie, zoals banners (bewegende beelden) of video advertentie.

Plaatsing advertentie

We bepalen op verschillende manieren wanneer je advertentie getoond wordt. Dit kan op basis van gebruikte zoekwoorden, specifieke websites of we richten ons op mensen die je website al hebben gebruikt (Adwords remarketing). Jij hoeft niet na te denken wat het beste is voor je bedrijf, wij doen een advies op maat voor de plaatsing van je advertenties.

Gericht je doelgroep bereiken

Het Google Displaynetwerk heeft zich de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld. Zo kon je in het begin alleen aangeven op welke zoekwoorden en welke websites je wilde adverteren. Tegenwoordig kan je met het Displaynetwerk zeer gericht je doelgroep benaderen met kenmerken als, geslacht, leeftijd, interesses en onderwerpen.
"Bereik tot 83% van de internetters wereldwijd"